You're my Vip

Ik nodig je met een warm hart uit

LIVE VIP DAG 11 juni 2024 van 09.30u tot 16.30u

 Stel je eens voor hoe bevrijdend het zou zijn om volledig in contact te staan met je eigen kracht. Hoe zou het voelen om met zelfvertrouwen en vastberadenheid door het leven te gaan, wetende dat je in staat bent om je grenzen helder en respectvol te stellen?

Wat als je jezelf zou toestaan om prioriteit te geven aan jouw eigen welzijn, zonder schuldgevoelens of twijfels? Hoe zou jouw leven eruit zien als je in staat bent om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen datgene wat jou gelukkig maakt en ‘nee’ tegen datgene wat jou uitput en ondermijnt?

Deze VIP-dag is jouw kans om diep in jezelf te duiken, om te ontdekken wat er mogelijk is wanneer je jezelf toestaat om authentiek en waarachtig te zijn. Het is een gelegenheid om de kracht te vinden om voor jezelf op te komen, om grenzen te stellen die jou beschermen en respecteren, en om de regie te nemen over jouw eigen leven.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven waarin je volledig in je kracht staat?  Zou je willen voelen hoe je in één dag je hele leven kan transformeren? Hoe je diep verbonden kan zijn met je hart en je Ziel? Heb je weleens live een meditatie reis ervaren? Het is ongegekend, mindblowing en levensveranderend.  Voel je een diepe wens om mij dichtbij te leren kennen en om van mij te leren?

Schrijf je dan vandaag nog in voor onze VIP-dag en laat jezelf toe om te bloeien en te groeien op een manier die alleen jij kunt.

Voor wie is deze magische dag?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je constant over je eigen grenzen heen wordt geduwd? Misschien heb je jezelf betrapt op het steeds weer toestaan van anderen om jouw tijd en energie te monopoliseren, zelfs als dat ten koste gaat van je eigen welzijn. Het kan uitputtend zijn om voortdurend 'ja' te zeggen wanneer je eigenlijk 'nee' voelt van binnen, maar het lijkt alsof er geen andere optie is. Deze constante strijd tussen wat anderen van ons willen en wat we zelf nodig hebben, kan een zware last zijn om te dragen.

 

Deze magische dag is voor jou:

 

 • wanneer je verlangt naar meer zelfvertrouwen en assertiviteit.
 • wanneer je worstelt met het stellen van grenzen en het omgaan met uitdagingen op dit gebied.
 • wanneer je op zoek bent naar manieren om gezondere en meer respectvolle relaties op te bouwen.
 • wanneer je wil leren hoe je beter voor jezelf kan zorgen en meer balans kunt vinden in je leven.
 • wanneer je bereid bent om jezelf open te stellen voor nieuwe inzichten en vaardigheden op het gebied van zelfbewustzijn en persoonlijke groei.
GOLDEN TICKET €97,- LIVE VIP DAG ->

Wat zal je leren?

Het programma:
 • Lezing over grenzen: ik zal je leren hoe je grenzen kunt herkennen, waar ze liggen en welke weerstand je kunt ervaren bij het stellen van grenzen. Je zal praktische strategieën ontdekken om grenzen te stellen en dit op mentaal, fysiek, energetisch en communicatief vlak.
 • Assertiviteitsoefeningen: Ervaar krachtige oefeningen die je helpen om assertief op te treden en effectief te communiceren, zelfs in uitdagende situaties. Ik zal je leren hoe je jezelf kunt uitdrukken met zelfvertrouwen en respect voor anderen.
 • Lunch & samen verbinden: Geniet van een heerlijke lunch, verzorgd door ons team, en maak even kennis met gelijkgestemde zielen. Het is een kans om te ontspannen, te delen en te verbinden met anderen die ook streven naar diezelfde groei en welzijn. You're not alone anymore!
 • Diep ademwerk: Ik leer je kennismaken met de kracht van diep ademwerk om spanningen los te laten, energie te herstellen en in contact te komen met je innerlijke kracht. Ervaar een diepe ontspanning en vernieuwing van lichaam en geest.
 • Meditatiesessie: We sluiten de dag af met een rustgevende meditatiesessie, waarbij je de gelegenheid krijgt om te reflecteren, te integreren en jezelf op te laden voor de reis die voor je ligt.
GOLDEN TICKET €97,- LIVE VIP DAG ->

Na deze dag

 • zal je meer zelfvertrouwen ervaren. Je zal jezelf krachtiger voelen in je vermogen om je behoeften te erkennen en voor jezelf op te komen.
 • zal je duidelijker kunnen communiceren wat gezondere en meer respectvolle relaties  zal opleveren. Denk maar aan meer begrip en verbondenheid in jouw interacties met anderen.
 • zal je meer energie en welzijn ontwikkelen want door grenzen te stellen en jouw eigen behoeften te respecteren zal je merken dat je meer energie hebt en je over het algemeen beter voelt. Je zal in staat zijn om jouw energie te richten op wat echt belangrijk is voor jou, waardoor je meer balans en welzijn zult ervaren.
 • zal je weten dat betere zelfzorg voor jou essentieel is. Het leren stellen van grenzen is een absolute vorm van zelfzorg. Je zult leren hoe je prioriteit kunt geven aan jouw eigen welzijn en jezelf kunt beschermen tegen overbelasting.
GOLDEN TICKET €97,- LIVE VIP DAG ->

Wat je nog moet weten

Onze live vip dag zal starten om 09.30u tot 16.30u op volgende locatie; Bredasesweg 32 in 2322 Hoogstraten, een prachtig kloostergebouw met ruime parking.  Ik heb besloten om de groep klein te houden, exclusief voor 10 personen, voor meer en diepere aandacht.  Op de dag zelf word je helemaal verzorgd met heerlijke thee’s, lunch & yummies en nog enkele bijzondere extra’tjes.

" Ik kijk er zo naar uit je warm te verwelkomen, om met je te mogen samenwerken, om jou live te ontmoeten. Dat ik er mag zijn, voor jou. "

— Liefs Krista