Business & Soul

Business & Soul

Een zachte reis naar Bezield Ondernemerschap

Ik ken de kracht van dromen maar al te goed. Ooit droomde ik groots, en net als jij kwam ik obstakels tegen. Saboterende gedachten sluipen binnen, twijfels houden je gevangen, en voor je het weet, berg je die prachtige droom op, uit angst om te falen.

Herkenbaar? De meningen van anderen kunnen een zware last zijn. Je deelt enthousiast je dromen met vrienden, familie, maar stuit op weerstand, onbegrip en uiteindelijk stop je je dromen weer weg.

Vaak hoor ik prachtige ideeën van mensen, vol potentieel en creativiteit, maar ze durven de sprong niet te wagen. Zo zonde! Met de juiste mensen om je heen, de nodige kennis en de juiste tools en richtlijnen, kun je echt van start gaan.

Als ik niet zo sterk in mijn droom en, nog belangrijker, in mezelf had geloofd, zou ik niet de plek hebben bereikt waar ik nu sta.  Hoe je dat allemaal doet, ga ik hier in dit traject met je delen.

Wat mag je verwachten van het Business & Soul Traject?

1I1 Coaching

Ontvang persoonlijke begeleiding op jouw ondernemersreis met 1-op-1 online coaching. Geen groepsprogramma, maar een diepgaande, persoonlijke ervaring die een jaar lang toewijding en aandacht omvat.

B&S Online Academy

Stap binnen in de Online Business & Soul Academy, waar 97 krachtige modules wachten om jouw ondernemersreis te transformeren. Leer, groei en ontwikkel je bedrijf op jouw eigen tempo. Ontvang diepgaande inzichten, praktische vaardigheden & tools.

B&S werkboeken

12 digitale werkboeken, één voor elke maand van groei. Praktische, hands-on tools om je te begeleiden, inspireren en ondersteunen bij het vormgeven van je bezield ondernemerschap. Elk werkboek is een sleutel tot transformatie.

Masterclasses

Ontvang niet alleen waardevolle kennis, maar ook inspirerende verhalen van experts. Als kers op de taart: geniet van exclusieve bonussen die jouw reis naar bezield ondernemerschap nog rijker maken. Dit is jouw complete pakket voor groei, wijsheid en succes in de Business & Soul Academy.

Your Business Breakthrough

Hier maakt mijn hart helemaal een sprongetje van.  Deel jouw prachtige ondernemersdroom met me.  Omdat ik het jou zo ongelooflijk hard gun, ontvang je meteen mijn persoonlijk business advies op jouw belangrijkste vraag!  Je hebt werkelijk niets te verliezen, toch?

zend jouw business vraag hier in en ontvang meteen mijn persoonlijk advies!

Mijn visie over het Business & Soul traject?

Welkom in een ruimte die speciaal is gecreëerd voor zielen zoals de jouwe, voor creatieve dromers die verlangen naar meer dan het traditionele ondernemerschap. Hier gaat het niet alleen om het vergaren van kennis of het volgen van een standaardtraject. Nee, dit gaat over het ontdekken van de diepste lagen van jouw ondernemershart, over het weven van de fundamenten van jouw bedrijf in de stille wateren van je ziel.

Ben jij een creatieve ondernemer die tegen angsten aanloopt? Ervaar je zelftwijfel, een gebrek aan overzicht in je bedrijf, een gebrek aan focus, en weet je niet waar te beginnen? Je bent niet alleen en weet je wat, het is zelfs niet jouw fout.  We leren namelijk niet hoe we moeten ondernemen, en het gaat veel verder dan enkel en alleen het volgen van een Instagramcursus. Veel ondernemers delen deze uitdagingen, en het is belangrijk om ze te herkennen. Als deze obstakels je bekend voorkomen, zal je hier je antwoorden kunnen terugvinden.

Dit is dus het goede nieuws: je kan het leren! Het Business & Soul traject kan je helpen bij het aanpakken van al deze uitdagingen en het creëren van een bedrijf dat resoneert met jouw diepste zelf.

Stel je voor dat jouw onderneming niet alleen een zakelijke onderneming is, maar een levende expressie van jouw innerlijke wereld, een authentieke manifestatie van jouw diepste verlangens. Bezield ondernemerschap is geen label; het is een reis, een roeping voor zij die begrijpen dat het conventionele ondernemerspad niet genoeg is voor hun creatieve essentie. En hier, in deze veilige ruimte, begrijpen we dat. We begrijpen jou.

Dit traject is geen cursus; het is een reis van zelfontdekking en creatieve bloei. We laten ons niet beperken door standaardformules. We begrijpen dat jouw pad uniek is, en daarom is ons traject doordrenkt van zachtheid, afgestemd op jouw ritme.

Wat maakt onze reis zo bijzonder? Het is niet alleen toegang tot kennis; het is een jaar lang samen optrekken, hand in hand. Geen anoniem groepsprogramma, maar een persoonlijk avontuur waarin ik, als jouw mentor, je ondersteun bij het vormgeven van jouw bedrijf van A tot Z.

Als jouw hart verlangt naar meer dan het gewone, als je voelt dat jouw roeping verder reikt dan conventioneel ondernemen, dan is deze plek voor jou. Durf je creativiteit te omarmen, jezelf te onderscheiden en jouw unieke stempel op de wereld te zetten. Kies voor bezield ondernemerschap en laat ons samen de reis van jouw ondernemersleven beginnen. Je verdient niet alleen een bedrijf; je verdient een meesterwerk.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->
[/vc_column]

Wat mag je verwachten?

In dit transformatieve traject mag je een diepgaande reis verwachten waar authenticiteit, ondernemerschap en ziel samenkomen. Ontdek de kracht van jouw unieke visie, leer van mijn eigen ervaringen en successen, en ontvang praktische tools om jouw bedrijf vanuit de ziel te vormen. Gedurende het jaar bied ik persoonlijke begeleiding, deel ik waardevolle inzichten, ontvang je al mijn geheimen en creëren we samen een stevig fundament voor jouw bloeiende onderneming.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Voor wie is het Business & Soul Traject?

Hoe zalig zou het zijn, mocht jij iedere dag opstaan en vanuit passie jouw werk kunnen delen? Stel je voor dat jouw onderneming een ware uitdrukking is van jouw diepste zelf, een plek waar je niet enkel jouw diensten aanbiedt maar ook jouw ziel. Visualiseer een leven waarin ondernemen niet alleen een plicht is, maar een vreugdevolle reis, waar elke stap jou dichter brengt bij de vervulling van jouw dromen. Dit traject opent de deur naar dat beeld, waar balans, diepe verbinding en natuurlijke kracht samensmelten, en waar jouw onderneming niet enkel floreert, maar straalt van binnenuit.  

Dit traject is ontworpen voor diep gevoelige zielen die verlangen naar ondernemerschap in harmonie met hun natuurlijke flow. Voor degenen die geloven in de kracht van dromen en bereid zijn er volledig voor te gaan. Ontdek hoe je kunt ondernemen vanuit jouw diepste kracht, in balans en zonder pusherigheid, terwijl je jouw unieke visie in de wereld brengt.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Hoe begin je?

Voor dit bijzondere Traject, kies ik er bewust voor om met een kleine groep te werken, omdat ik wil dat elke deelnemer mijn volledige aandacht ontvangt. Jouw reis begint met het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek. Daarin staan alle ruimte en tijd ter beschikking voor jouw vragen en nieuwsgierigheid.
ER ZIJN NOG 3 PLEKKEN VRIJ! GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Ontdek hier het programma en alle modules!

Welkom, bij het fundament van Bezield Ondernemerschap.  Ongeacht hoe ver je in je bedrijf zit, is het belangrijk dat de basis van jouw droombedrijf stevig is en daarmee jij ook.  Mindset, Branding, Ondernemen & Geld zijn de komende maanden thema’s waar we ons helemaal in gaan verdiepen.

Je ontvangt:

 • Masterclass Bezield Ondernemerschap
 • Werkboek Bewust Ondernemen vanuit wie Jij bent
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista

Het ontdekken van jouw Diepere Zelf.  Zelfreflectie, zelfbewustzijn en het belang van persoonlijke waarden en overtuigingen.  Ze vormen de kern van wie we zijn en bepalen in hoge mate hoe we ons leven leiden en welke keuzes we maken.

Je ontvangt: 

 • Masterclass: Transformeren van Mindset blokkades. 
 • Werkboek: Persoonlijke waarden identificatie.
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Wat is de essentie van Bezield Ondernemerschap en waarom verschilt ze zo van Klassiek Ondernemerschap?  De essentie omvat ook wie je bent, wat je gelooft en hoe je denkt. In deze fase van je reis is het als aan een metaphorische tekentafel zitten en diepen we de thema’s mindset, branding & geld verder uit.

Je ontvangt:

 • Masterclass: Persoonlijk & zakelijk ondernemerschap.
 • Werkboek: Aan de Tekentafel.
 • BONUS: Business & Soul Map (van onschatbare waarde!)
 • BONUS: het uitdiepen van je verborgen talenten & passies, met werkboek.
 • Meditatie & Visualisatie Reis
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Het ontwikkelen van een ondernemingsvisie en dit vanuit je Ziel.  Het uitschrijven, uitdiepen & formuleren van je missie & visie.  Het definiëren van lange termijndoelen.

Je ontvangt:

 • Masterclass: Structuur & Life plan.
 • Werkboek: (Ziels)missie & visie.
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Ontvang alle praktische vaardigheden, tools & handvatten die jij nodig hebt voor je bedrijf.  Vanaf nu pak je verder door om helderheid en inzicht te cultiveren over jezelf en je onderneming.  Je breidt je financieel plan verder uit en krijgt hiervoor alle inzichten mee zodat je een stevig, groeiend bedrijf mee verder kan opbouwen.  Leer weer vertrouwen te krijgen in geld en transformeer al je blokkades hierover.  Ondernemen vraagt een ander vertrouwen en mindset over geld.  Hoe bereken je product, waarde prijs? Hoe bouw je een vermogen op?  Je leert het vanaf nu allemaal! Jouw angst om geld zal je vanaf nu kunnen loslaten.

Je ontvangt:

 • Masterclass: Geldzaken & Cashflow
 • Masterclass: leer hoe je dagelijks kan werken met cashflowsheets.
 • Werkboek: Hoe zakelijk vaardigheden & kennis vergaren
 • Businessplanning, financiën & alle nodige tools om je budgettering mee op te stellen.

BONUS I: De kracht van emotionele intellegentie. Hoe bouw je waardevolle klantenrelaties op?

BONUS II: HSP & Energiebeheer.  Hou hou je jezelf in balans? Waarom het stellen van grenzen een absolute prioriteit is en hoe je dat precies inzet. 

Je ontvangt:

 • Extra Masterclass: Energiebeheer
 • 3 bijhorende werkboeken

Marketing met integriteit.  Hoe zet je marketing authentiek, bezield & menselijk neer? Hoe werk je vanuit flow, stroming & creativiteit?

Design & communicatie zijn de verpakkingen van jouw product & prijs.  Je straalt uit wat je diep van binnen voelt en hier krijg je dat helder met een plan.  Door waarde & prijsbepaling weet jij welke marketing knoppen je kan indrukken voor een succesvolle verkoop.  Je leert je eigen geld te verdienen zodat je een leven kan leiden in onafhankelijkheid & pure vrijheid.

Je ontvangt:

 • Je éérste inzichten nodig voor je marketing fundament.
 • BONUS: de kracht van samenwerken & netwerken.
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Omgaan met uitdagingen & obstakels.  Weet hoe je jezelf kan dragen wanneer het even lastig word en je jezelf & je business niet verlaat.  Je weet namelijk wie je bent en wat je hier komt geven in de wereld.  Dat is waar puur leiderschap voor staat.  Je leeft naar je eigen waarden, je staat voor jezelf & je business en je begrijpt dat obstakels geen obstakels meer zijn maar uitnodigingen.  Je leert hierdoor veerkracht te ontwikkelen.

Je ontvangt:

 • Werkboek: Bewust ondernemen vanuit wie jij bent.

Lancering & groei van jouw bedrijf.  Alle nodige stappen, tools & handvatten om jouw bedrijf op te starten, te laten groeien en op te schalen.  Alles wat je hier voorgaand hebt uitgewerkt, zal nu zijn vorm krijgen.  Je neemt je plek in!

Denk aan contentmarketing, affliate marketing, social media, emailmarketing maar ook zichtbaarheid & sales.  Hoe richt je je website in. Welke passieve inkomsten kan je voor je bedrijf inrichten, welke strategiën heb je nodig en hoe zet je deze in.  Je leert structuur en een actieplan op te maken zodat jij koers kan blijven varen.  Je weet welke richting je uitgaat, je weet wat je aan het doen bent, niks demotiveert je nog want je doelen (en hoe je ze bereikt) zijn volledig helder.  Je weet hoe je jouw producten kan verkopen zonder ze te verkopen (!)  Jij kiest vanuit je hart en weet waar je zichtbaar durft te zijn, ook online.

Je ontvangt:

 • Masterclass: Balans & structuur in je Agenda
 • BONUS: website, bloggen, SEO, …
 • Compleet Marketing, Tools & Software Pakket (!)
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Hoe zet je een blijvende impact neer met je bedrijf?

Je ontvangt:

 • Masterclass: bezield & impactvol ondernemen.

We sluiten af met een Live dag waarbij we samen reflecteren, elkaar inspireren en met volle vertrouwen de toekomst verder in gaan met het bedrijf van jouw dromen.

Je ontvangt:

 • Live dag!
 • Werkboek: maandelijks, per kwartaal, jaarlijks reflecteren
 • 1I1 persoonlijke online coaching met Krista.

Praktisch dan, hoe starten we?

Wanneer jij die volle JA tot in de toppen van je tenen voelt, kan jij jouw Business & Soul pakken!  Je kan dus starten wanneer je wil.  Boek jouw kennismakingsgesprek en vanaf dan reizen we samen en plannen we alle online coachings in!

Dit traject is ontworpen voor diep gevoelige zielen die verlangen naar ondernemerschap in harmonie met hun natuurlijke flow. Voor degenen die geloven in de kracht van dromen en bereid zijn er volledig voor te gaan. Ontdek hoe je kunt ondernemen vanuit jouw diepste kracht, in balans en zonder pusherigheid, terwijl je jouw unieke visie in de wereld brengt. Ben je startende ondernemer of run je al langer een business maar voelt het zwaar & moeizaam? Dan is dit écht het traject voor jou!

Ik hoor je al denken “oei, zal ik hier wel genoeg tijd voor kunnen vrijmaken?” Je mag rekenen op minstens ongeveer een uurtje de tijd dat je in je privé tijd aan je persoonlijke proces mag besteden, de werkboeken, de online academy.  Alles hangt geheel van jouw commitment af natuurlijk.  Hoe groter jouw commitment, hoe waardevoller jouw traject!

De investering van het Business & Soul online traject bedraagt 3500€ excl.btw.  Ben je ondernemer? Dan ontvang je hiervoor een factuur. Het btw-bedrag kan je voordelig in je boekhouding verwerken.

De totaalwaarde van dit traject komt dus eigenlijk op 9500€ excl.btw maar je betaalt 3500€ excl.btw en dit voor een jaar lang persoonlijke coaching.

Je hebt de mogelijkheid om het bedrag volledig te betalen of het bedrag in 12 termijnen van 290€ excl.btw te betalen. Laat “geld” geen blokkade meer zijn want de mooiste en meest onbetaalbare investering is de investering in jezelf.   

Business & Soul inspirerende interviews met Soul ondernemers

Because it's your Business

Transformeer jouw ondernemersreis met het Business & Soul-traject waar authentieke kracht, vernieuwing en zielvol ondernemen samenkomen

Veel mensen vragen me vaak hoe ik erin geslaagd ben mijn bedrijf zo vorm te geven, hoe ik de kracht van authenticiteit weet te verweven met de juiste tools en richtlijnen. Dit traject is een samensmelting van mijn afgelopen tien jaar aan kennis en ervaring. Hier ontdek je geen losse flodders, maar het totaalpakket van ondernemerschap.

Ik ben jouw gids op deze reis, klaar om al mijn opgedane expertise met jou te delen. Je zal leren wat écht ondernemen betekent.

Een solide fundament om op terug te vallen is essentieel voor het runnen van een succesvol bedrijf. Ik geloof sterk in de kracht van vernieuwing, iets wat vandaag de dag meer dan ooit nodig is omdat het “oude” simpelweg niet meer werkt. Vaak hoor ik prachtige ideeën van mensen, vol potentieel en creativiteit, maar ze durven de sprong (nog) niet te wagen. Zo zonde! Met de juiste mensen om je heen, de nodige kennis en de juiste tools en richtlijnen, kun je echt van start gaan. Ondernemen vanuit je Ziel is de sleutel tot blijvend succes want dat is waar je Ziel voor gekomen is!  Het is tijd om die sprong te wagen en jouw unieke visie tot leven te brengen.

gratis kennismakingsgesprek ->
Ik ben er voor jou

als jouw meest persoonlijke coach!

Tien jaar geleden, als je me had verteld dat ik nu mijn eigen bedrijf zou runnen, boeken zou schrijven, een podcast zou hebben, unieke coachingtrajecten zou ontwerpen, online live classes zou geven, lezingen en workshops zou geven, oprichtster zou zijn van de éérste BewustzijnsVolle Academy van België, had ik je misschien niet geloofd. En toch, diep vanbinnen voelde ik al dat er meer in mij zat, iets groters. Wat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bedrijf zo heb vormgegeven op een manier die volledig bij me past?

Het waren de durf, moed, creativiteit, het voor mezelf blijven staan, het geloven in mezelf, het aangaan van de confrontatie met al mijn innerlijke saboteurs en mezelf keer op keer uitdagen. Het was een reis van groei, en ik ontdekte dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft en bereid bent je eigen grenzen te verleggen. Mijn absolute drijfveer? “Laat jezelf nooit wijsmaken dat je iets niet zou kunnen!”

Deze reis van tien jaar heeft me geleerd dat de kracht om onze dromen waar te maken diep van binnen zit, en ik ben hier om jou als coach te inspireren hetzelfde te ontdekken in jezelf.

"Echt mindblowing! Na een gesprek van amper 10 minuten, zat Krista al meteen op de kern! Ongelooflijk hoe zij meteen de pijnpunten naar boven kan halen en hoe ze meteen praktische handvatten & inspirerende inzichten doorgeeft ... Echt, zotjes.  Zo blij met Krista op mijn pad. Voor het éérst ervaar ik vertrouwen wat mijn business betreft en voel ik weer in alles motivatie om de juiste stappen te zetten. Echt Krista, zelfs een "dank je wel" is gewoonweg niet genoeg om uit te drukken wat ik van jou zo mag leren."

— Nathalie