Lichtgids

Soulwork / Lichtsessie

Lichtsessie

Als Lichtgids, open ik mee je hart, gids ik je stap voor stap. Reis ik met je mee, draag ik je, daar waar nodig. Zet ik jou in het Licht, zodat jij dat voor jezelf kan doen en ook jij zelf Licht kan zijn voor anderen. Zet jezelf volledig in het licht. Omdat het kan, omdat het mag, ja ook jij, mag jezelf toestemming geven. Want jij bent het zo absoluut waard.

I’ll be there for you.

What this is

Jij kiest waar ik Licht op mag schijnen. Welk deel zou je graag van jezelf willen aanpakken, welk (kwetsbaar) deel durf je in het Licht zetten om zo dit stuk letterlijk & figuurlijk van jezelf te verlichten? Dit kan op persoonlijk vlak zijn maar zelfs ook op business vlak. Deze sessie is er op gericht om jezelf te verlichten, om nieuwe energie op te doen en kan bijzonder inspirerend inwerken.

Ik gids je er met alle liefde doorheen.

    • Persoonlijke thema in het Licht.
    • Worksheet, tools & inzichten, aangepast verdiepingsgesprek.
    • Aangepaste meditatie.
    • Aangepaste & helende Reiki.
    • Afsluiting met Cacao ceremonie.

Nice to know

Wanneer jij die JA voelt tot in iedere cel van je lichaam. Je kan daarom deze Lichtsessie inplannen wanneer jij het voelt, wanneer jij het nodig hebt. Wat jouw thema is, kan je tijdens de boeking volledig meegeven. Zo kan ik mij volledig voorbereiden op wat jij nodig hebt. Hiervoor kan je gebruik maken van mijn online agenda.

Voor een Lichtsessie betaal je 333€ incl btw.

Voor iedereen. Moet je spiritueel zijn, moet je ervaring hebben, nope, echt niets van dat! We werken in volle vertrouwen met elkaar samen. Dat wil zeggen dat ik er op vertrouw dat jij met alle inzichten en tools 100% aan de slag zal gaan en dat jij erop kan vertrouwen dat ik als Lichtgids alles op alles zet voor jou. By the way, alles wat wij onder elkaar delen, zal ook onder ons blijven. Wees vooral eerlijk met jezelf en boek enkel in als je een volle JA voelt. Dat maakt je Lichtsessie eens zo waardevol.

Voor een Lichtsessie maak je een halve dag vrij. We nemen zeker drie tot vier uren de tijd om alles goed in te voelen. Daarna zou ik je liefdevol adviseren om de rest van je dag verder vrij te nemen, zodat je alles in rust verder kan opnemen.

Fall in love with the process and the results will come.

tell me more