Time to Shine

Time to Shine

Grenzeloze Groei: Overwin je Angsten en Stress met het Time to Shine Online Coachingstraject

Je voelt dat je op een kruispunt bent beland en je weet niet welke richting je op moet gaan. Allerlei gedachten en patronen zitten je keer op keer in de weg. Dat terwijl je diep vanbinnen voelt dat je een keuze moet maken. Een keuze die jouw leven weer verder richting kan geven. Een keuze die goed en kloppend voor jou aanvoelt.

Ben jij iemand die altijd streeft naar perfectie, anderen constant wil behagen, worstelt met het stellen van grenzen, geplaagd wordt door angsten, stress ervaart, en zich vaak gevangen voelt in je eigen gedachten?  Als werk en liefde in een knoop lijken te zitten en je het gevoel hebt dat je je eigen weg bent kwijtgeraakt, ben je hier op de juiste plek.

Welkom bij het ‘Time to Shine’ online traject. Ik begrijp de uitdagingen als geen ander die gepaard gaan met perfectionisme, pleasersgedrag en het voortdurend rondmalen van gedachten. Het is tijd om een positieve verandering in je leven te maken.

Samen zullen we werken aan het loslaten van de lasten van perfectionisme en pleasersgedrag, leren hoe we gezonde grenzen kunnen stellen en angsten kunnen overwinnen. We zullen stress verminderen en jou helpen om uit je hoofd te stappen en in het hier en nu te leven.

En het beste van alles? Je kunt deze reis van persoonlijke groei en transformatie maken vanuit het comfort van je eigen huis of waar je ook bent. Met online coaching geniet je van flexibiliteit, het gemak en de bereikbaarheid die nu nog bij jouw drukke levensstijl passen.

Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar een leven waarin jij weer kunt schitteren.

Wat zit er in het Time to Shine Online programma?

Masterclasses

Aanvullende video's, ondersteunende podcasts, boekenkast, playlist en nog allerlei bonussen. Het traject is zoveel meer dan je denkt.

T2S online Academy

65 modules! Alles om jouw persoonlijke ontwikkeling tot op een next level te brengen. Ondersteunend platform zodat je iedere keer alle nieuwe inzichten dieper kan integreren.

T2S werkboeken

Die je thuis opgestuurd krijgt! Met heel wat onderwerpen, worksheets & thema's die jou tot nadenken zetten zodat je de antwoorden in jezelf weet terug te vinden.

Coaching

1I1 coachings gedurende 6 maanden online en dit persoonlijk enkel en alleen met mij zodat jouw unieke proces steeds afgestemd kan worden met wat jij precies nodig hebt. Constante opvolging & begeleiding.

Wat maakt het Time to Shine Online traject zo uniek?

Ben je op zoek naar een transformatieve ervaring die perfect aansluit bij jouw individuele behoeften? Ontdek het unieke karakter van het Time to Shine ONLINE-traject, een exclusief programma waarbij je 6 maanden lang individueel online door mij wordt begeleid op een reis van innerlijke ontwikkeling en persoonlijke groei.

Dit is jouw persoonlijke reis naar stralend succes.

  • Individuele Coaching: Ervaar de kracht van individuele online coachingssessies, waar de focus volledig op jou en jouw unieke doelen ligt.
  • Maatwerk: Ontvang afgestemde begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw behoeften, uitdagingen en aspiraties.
  • Exclusiviteit: In tegenstelling tot groepsprogramma’s, is dit jouw persoonlijke traject. Hier draait alles om jou.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->
[/vc_column]

Wat mag je verwachten?

  • Persoonlijke Aandacht: Geniet van één-op-één virtuele coachingssessies, waar we diep ingaan op jouw groeiprocessen en obstakels.
  • Individuele Doelen: Werk aan jouw specifieke doelen en ontwikkelingsgebieden met op maat gemaakte begeleiding.
  • Flexibele Planning: Plan sessies op momenten die voor jou het beste werken, waardoor je maximale flexibiliteit hebt.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Is het Time to Shine Online traject geschikt voor jou?

Dit programma is ontworpen voor degenen die verlangen naar individuele groei zonder concessies. Als je waarde hecht aan persoonlijke coaching zonder de dynamiek van een groep, dan is het Time to Shine ONLINE-traject jouw sleutel tot individuele transformatie. Omdat ik jou iedere sessie persoonlijk begeleid en opvolg, maakt dat jij jouw doelen zal bereiken.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Hoe begin je?

Reserveer nu jouw persoonlijke plek voor het Time to Shine ONLINE-traject en boek hier jouw gratis kennismakingsgesprek in. Stap in jouw unieke reis naar stralende verandering.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Praktisch dan, hoe starten we?

Wanneer jij die volle JA tot in de toppen van je tenen voelt, kan jij jouw Time to Shine pakken!  Je kan dus starten wanneer je wil.  Boek jouw kennismakingsgesprek en vanaf dan reizen we samen en plannen we alle online coachings in!

Mijn coaching is voor iedereen die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Gevoelspersonen, man of vrouw, voor iedereen die op zoek is naar een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Ik hoor je al denken “oei, zal ik hier wel genoeg tijd voor kunnen vrijmaken?” Je mag rekenen op minstens ongeveer een uurtje de tijd dat je in je privé tijd aan je persoonlijke proces mag besteden, de werkboeken, de online academy.  Alles hangt geheel van jouw commitment af natuurlijk.  Hoe groter jouw commitment, hoe waardevoller jouw traject!

De investering van het Time to Shine online traject bedraagt 777€ excl.btw.  Ben je ondernemer? Dan ontvang je hiervoor een factuur. Het btw-bedrag kan je voordelig in je boekhouding verwerken.

De totaalwaarde van dit traject komt dus eigenlijk op 2440€ excl.btw maar je betaalt 777€ excl.btw.

Je hebt de mogelijkheid om het bedrag volledig te betalen of het bedrag in 6 termijnen van 129,50€ excl.btw te betalen. Laat “geld” geen blokkade meer zijn want de mooiste en meest onbetaalbare investering is de investering in jezelf.   

Interview T2S deelnemers

Because it's your Time to Shine

Ontdek samen de warmte van persoonlijke connectie en dit zelfs op afstand

Hoewel de gedachte aan online coaching soms vragen en aarzelingen oproept, weet ik intussen uit ervaring dat het Time to Shine Online traject een buitengewone en effectieve manier van coaching biedt.

🌟 Jouw Persoonlijke Connectie: Het is natuurlijk om je af te vragen of het persoonlijke contact wel behouden blijft bij online coaching. Laat me je verzekeren dat we een diepe, hartelijke band kunnen creëren, zelfs zonder fysieke nabijheid.

🌟 Jouw Flexibiliteit: In jouw drukke leven begrijp ik dat flexibiliteit cruciaal is. Online coaching geeft jou de vrijheid om sessies te plannen op momenten die voor jou het beste werken, waardoor je de controle hebt over jouw groeiproces.

🌟 Moderne Technologie: Laten we de kracht van moderne technologie omarmen. Met videocalls en andere online tools kunnen we niet alleen communiceren, maar een authentieke en effectieve coachingervaring creëren.

Maar wat als…

🤔 “Ik mis dat persoonlijke contact.” Ik begrijp het volledig. Online coaching biedt echter een diepgaande persoonlijke connectie die vergelijkbaar is met face-to-face sessies. Verwacht diepgaande gesprekken en persoonlijke aandacht, zij het dan virtueel.

🤔 “Ik vrees dat het minder effectief zal zijn.” De onderzoeken tonen aan dat online coaching net zo effectief is als traditionele vormen. Velen ervaren zelfs een hoger niveau van comfort en openheid in deze setting.

🤔 “Technische problemen kunnen roet in het eten gooien.” Ik begrijp dat technische uitdagingen ontmoedigend kunnen zijn. We zullen samenwerken om eventuele problemen te overwinnen, en ik ben hier om je te begeleiden door het gebruik van online tools. Jouw comfort is mijn prioriteit.

Laten we Samen Ontdekken

Reserveer nu jouw plek voor het Time to Shine ONLINE-traject en laten we samen de warmte van online coaching ervaren. Ik sta klaar om al jouw zorgen weg te nemen en je te begeleiden op jouw unieke reis naar persoonlijke groei, waar je ook bent.

Samen weerstand overwinnen. Samen potentieel ontketenen. Het is tijd om online te stralen.

gratis kennismakingsgesprek ->
Ik ben er voor jou

als jouw meest persoonlijke coach!

Ik ben Krista, jouw coach. Als diep gevoelspersoon beweeg ik door het leven met een hongerige ziel voortdurend op zoek naar creativiteit, kennis, wijsheid naar alles wat het leven te bieden heeft. Het leven kunnen beleven, doorademen, doorvoelen in alles, dus ook doorheen de good, the bad & the ugly’s, dat is mijn absolute persoonlijke levensmissie. Ik wil werkelijk alles uit mijn leven kunnen halen. 

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren. Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Wekelijks deel ik heel wat diepgaande inzichten graag met jou in mijn podcast.  Dit om jou te inspireren op elk vlak. Want het is tijd voor alle lieve zielen hier die hun plek volledig willen in nemen.  

 

"Wat een ervaring! We kwamen zo snel tot de kern wat voor mij zo'n openbaring en opluchting was. En dit zelfs online! Door de persoonlijke begeleiding ontvang je iedere keer de inzichten die je op dat moment nodig hebt. De werkboeken zijn een streling voor het oog en de Academy van onschatbare waarde. Zo fijn dat je thuis zoveel materiaal hebt om je persoonlijk proces verder aandacht te kunnen geven. Iets wat ik bij klassieke therapieën enorm hebt gemist.  Krista is geen bewustzijnscoach maar eigenlijk een bewustzijnsschool! Alles wat je zou moeten weten over het leven, kan je bij haar terugvinden.  Ik ben zo dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen."

— Lindsey

Mieke

"Toen ik begon aan het traject en heel hard aan het werken was aan de familiesystemen. Kreeg ik veel last van nekpijn, schouders, blokkades. Toen besefte ik dat het ook een deel loslaten was. Alles zat vast. Nu ik verder in dit traject ben gekomen snap ik welke pijnen er bij mij bovenkomen als ik weer es hahaha " shit" meemaak. Maar dan probeer ik in mezelf te keren. Nadenken, muziek tijd, lezen, serie. Hoeft geen uren te duren. Een kwartiertje. Halfuurtje het is ach zo belangrijk voor mij. Dat heb ik nu wel geleerd."

Evelien

"Voor ik mijn lichaam beter leerde kennen dacht ik altijd mijn moeheid,pijnlijke spieren zoals nek,schouders,rugpijn…. Das normaal Ik hoorde dat ook veel mensen hier last van hadden waardoor ik bij mij zelf altijd dacht dit is normaal ik moet wat kine volgen en wat pijnstillers nemen en dat komt in orde,tot ik met time to shine begon en besefte dat deze pijnlijke spieren,moeheid en maagklachten toch niet normaal was sins ik meer ben gaan kijken en voelen naar mijn lichaam ben ik zo veel meer te weten gekomen en zo’n geweldig gevoel ervaren heb om mijn buikgevoel te vlogen gemakkelijk is het soms niet omdat we in de maatschappij zitten met alles te onderdrukken waar ik elke dag mee geconfronteerd word en waardoor ik vaak terug in herhaling val om mijn lichaam te negeren en te onderdrukken,wat ik het mooie er aan vind is dat ik mijn lichaam voel(t) dat dit niet ok is en wat wel ok is voor mij."

Roos

"Waarom heb ik zo weinig zelfvertrouwen? waarom vergelijk ik mezelf altijd met anderen? Waarom ben ik bang voor emoties, niet enkel bij mezelf, maar zeker ook bij anderen?
Ik kon dat allemaal netjes verklaren, maar ik voelde het niet door.
Dat is nu veranderd en dat maakt het best eng om het aan te kijken. Ik probeer nog steeds alles heel rationeel te benaderen, zonder in het gevoel te moeten gaan. Daar moet ik mee aan de slag, want pas wanneer ik de gevoelens van toen een plek kan geven, kan ik ook alles verder verwerken en volledig in mijn kracht komen staan."