Time to Shine

Time to Shine

Grenzeloze Groei: Overwin je Angsten en Stress met het Time to Shine Online Coachingstraject

Je voelt dat je op een kruispunt bent beland en je weet niet welke richting je op moet gaan. Allerlei gedachten en patronen zitten je keer op keer in de weg. Dat terwijl je diep vanbinnen voelt dat je een keuze moet maken. Een keuze die jouw leven weer verder richting kan geven. Een keuze die goed en kloppend voor jou aanvoelt.

Ben jij iemand die altijd streeft naar perfectie, anderen constant wil behagen, worstelt met het stellen van grenzen, geplaagd wordt door angsten, stress ervaart, en zich vaak gevangen voelt in je eigen gedachten?  Als werk en liefde in een knoop lijken te zitten en je het gevoel hebt dat je je eigen weg bent kwijtgeraakt, ben je hier op de juiste plek.

Welkom bij het ‘Time to Shine’ traject, speciaal ontworpen voor mensen zoals jij. Ik begrijp de uitdagingen als geen ander die gepaard gaan met perfectionisme, pleasersgedrag en het voortdurend rondmalen van gedachten. Het is tijd om een positieve verandering in je leven te maken.

Samen zullen we werken aan het loslaten van de lasten van perfectionisme en pleasersgedrag, leren hoe we gezonde grenzen kunnen stellen en angsten kunnen overwinnen. We zullen stress verminderen en jou helpen om uit je hoofd te stappen en in het hier en nu te leven.

En het beste van alles? Je kunt deze reis van persoonlijke groei en transformatie maken vanuit het comfort van je eigen huis of waar je ook bent. Met online coaching geniet je van flexibiliteit, het gemak en de bereikbaarheid die nu nog bij jouw drukke levensstijl passen.

Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar een leven waarin jij weer kunt schitteren.

Wat zit er in het Time to Shine programma?

Masterclasses

Aanvullende video's, ondersteunende podcasts, boekenkast, playlist en nog allerlei bonussen. Het traject is zoveel meer dan je denkt.

T2S online Academy

65 modules! Alles om jouw persoonlijke ontwikkeling tot op een next level te brengen. Ondersteunend platform zodat je iedere keer alle nieuwe inzichten dieper kan integreren.

T2S werkboeken

Die je thuis opgestuurd krijgt! Met heel wat onderwerpen, worksheets & thema's die jou tot nadenken zetten zodat je de antwoorden in jezelf weet terug te vinden.

Coaching

1I1 coachings gedurende 6 maanden online en dit persoonlijk enkel en alleen met mij zodat jouw unieke proces steeds afgestemd kan worden met wat jij precies nodig hebt. Constante opvolging & begeleiding.

Waarom voel jij je zo?

Er zit een bepaalde onrust in je en je begrijpt niet altijd waardoor dit komt of waar het vandaan komt. Je denkt bij jezelf “hoe lang ga ik dit nog volhouden” om vervolgens toch weer gewoon door te gaan in je oude ritme. Op het werk voel je een hoge werkdruk, je krijgt niet gedaan wat je graag wilt en thuis ben je niet meer de energieke enthousiaste persoon die je was.

Het voelt alsof je een hoge besneeuwde berg aan het beklimmen bent; voor iedere stap die je omhoog zet in de sneeuw glij je weer 4 stappen naar beneden. Je krijgt steeds minder lucht,  je voelt je verloren. Je verlangt naar meer geluk & innerlijke rust, dat alles je makkelijker afgaat zodat je met volle aandacht, energie en plezier het leven kan leiden waar jij naar verlangt! 

Door jezelf constant voorbij te lopen, heb je jezelf verloren.  Je weet niet meer in weze wie je werkelijk bent, je vraagt jezelf af waar je nu eigenlijk staat in je leven en of dit dan nog wel de plek is waar je wil zijn?We geloven dat we “nog harder ons best moeten doen” of “nog harder moeten werken”.  We blijven maar proberen van alles -in de vorm te veranderen- in de hoop dat het zichzelf wel zal oplossen?  

Het is zo dat we het immers hebben geleerd …

Er zou iets veranderd moeten worden, dat voelen we diep vanbinnen, we weten alleen niet hoe? 

Vaak houdt angst ons tegen, angst om een foute beslissing te nemen, twijfels nemen het constant van je over. Of je hebt misschien al vanalles geprobeerd maar toch leverden ze jou niet het resultaat op naar waar je precies verlangde en je hebt je vertrouwen verloren.  Hier sta je dan op dat kruispunt in je leven, niet wetend welke richting je verder uit moet.

De pijn is intussen zo groot geworden, je weet het.  Je hebt je limieten bereikt. Het is tijd om er komaf mee te maken.

Want;

jij bent klaar met pleasen van andere.
Jij bent klaar met jezelf klein houden.
Jij bent klaar met je gestrest voelen. 

Jij bent klaar met leven vanuit angst en onzekerheid.

Jouw hoofd gaat continu door en daar wordt je zo moe van.

Jij bent klaar met jezelf op de laatste plaats te zetten!

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->
[/vc_column]

Ik gun dit jou

Vanuit het diepst van mijn hart.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma's, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Ik begrijp precies waar je doorheen gaat en kan onmiddellijk herkennen in welke laag je exact zit.  Waarom? Omdat ik alle lagen zelf zo intens doorleefd, doorvoeld heb.  Ik weet precies wat het is om jezelf constant angstig te voelen, in onzekerheid te leven, weinig eigenwaarde te voelen, moeite hebben met grenzen te stellen, constant zorgen voor anderen, nog harder je best doen en hopen dat het zichzelf dan wel zal oplossen, ...   Ook ik stond op die ongelukkige plek.  

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren.  Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Hoe zou het voelen wanneer

 • Je je leven kan inrichten volgens wat je van binnen voelt en niet meer op basis van de mening van anderen.
 • Jij weer weet wie je bent en voelt rust, kracht en vertrouwen.
 • Je keuzes kunt maken vanuit wie je écht bent.
 • Het leven weer voor jou gaat werken in plaats van dat het jou zal tegenwerken.
 • Je kan leven volgens je innerlijke waarheid en dat deze volledig tot uiting mag komen, want ook jij mag er helemaal zijn!
 • Je weer rust in jouw hoofd ervaart.
 • Je weer kan ademen en stoppen met het eindeloze piekeren en overdenken.
 • Je lichaam zich opnieuw ontspannen kan voelen.
 • Jij jouw patronen leert herkennen en doorbreken zodat je niet meer dagelijks die onrust voelt.
 • Je altijd kan terugvallen op een toolbox vol handvatten, inzichten, wijsheid die je ten alle tijde voor jezelf kan toepassen.
 • Je lichaam, ziel & hart opnieuw onlosmakend met elkaar verbonden zouden zijn.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Na deze transformatie

 • Leef je veel meer vanuit je hart en heb je je mind in balans.
 • Herken je weer de stem van je intuïtie, je buikgevoel.
 • Heb je geleerd hoe je met je angsten kan omgaan, zodat je je minder overspoeld voelt en lichamelijke klachten je niet meer aanvliegen.
 • Heb je veel meer rust in je hoofd.
 • Kan je veel beter aanwezig zijn in het nu-moment waardoor je veel meer kan genieten van je leven.
 • Voel je veel meer vertrouwen en kan het in de toekomst alleen nog maar beter worden.
 • Geniet je weer van levensenergie zodat je meer focus en stabiliteit kan ervaren.
 • Ben je losgekomen van innerlijke saboteurs, belemmerende overtuigingen en gedachten en weet je hoe je grenzen kan aangeven.
 • Heb je emotionele blokkades, (kind)trauma's opgeruimd.
 • Kan je weer op een liefdevolle manier naar jezelf kijken.
 • Ben je veel milder voor jezelf en heel wat minder hard.
 • Je zelfcriticus heb je klein gekregen en een grote portie zelfvertrouwen heb je ervoor in de plaats gekregen.
 • Zeg je veel meer JA tegen jezelf.
 • Ken je de kracht van manifesteren en visualiseren.
 • Kan je angsten, ego gedachten herkennen en vanuit rust op reageren.
 • Tegenslagen worden voor jou uitnodigingen.
 • Ben je in alles weer thuisgekomen in jezelf.
GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK ->

Praktisch dan, hoe starten we?

Wanneer jij die volle JA tot in de toppen van je tenen voelt, kan jij jouw Time to Shine pakken!  Je kan dus starten wanneer je wil.  Boek jouw kennismakingsgesprek en vanaf dan reizen we samen en plannen we alle online coachings in!

Mijn coaching is voor iedereen die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Gevoelspersonen, man of vrouw, voor iedereen die op zoek is naar een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Ik hoor je al denken “oei, zal ik hier wel genoeg tijd voor kunnen vrijmaken?” Je mag rekenen op minstens ongeveer een uurtje de tijd dat je in je privé tijd aan je persoonlijke proces mag besteden, de werkboeken, de online academy.  Alles hangt geheel van jouw commitment af natuurlijk.  Hoe groter jouw commitment, hoe waardevoller jouw traject!

De investering van het Time to Shine online traject bedraagt 777€ excl.btw.  Ben je ondernemer? Dan ontvang je hiervoor een factuur. Het btw-bedrag kan je voordelig in je boekhouding verwerken.

De totaalwaarde van dit traject komt dus eigenlijk op 2440€ excl.btw maar je betaalt 777€ excl.btw.

Je hebt de mogelijkheid om het bedrag volledig te betalen of het bedrag in 6 termijnen van 129,50€ excl.btw te betalen. Laat “geld” geen blokkade meer zijn want de mooiste en meest onbetaalbare investering is de investering in jezelf.   

Interview T2S deelnemers

Because it's your Time to Shine

Laat niets je nog tegenhouden ...

Mijn coaching is voor iedereen, man of vrouw, die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Namelijk een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Dit is voor jou wanneer je verlangt naar ...

meer rust in je hoofd

zodat je weer met een heldere blik beslissingen kan maken

hoe je angsten kan loslaten

zodat je je veel minder overwhelmed voelt en je lichamelijke klachten je niet meer blokkeren

meer vertrouwen in jezelf

zodat je je in niets meer onzeker hoeft te voelen en de toekomst alleen nog maar beter kan worden

meer levensenergie

zodat je je niet meer constant moe voelt en je meer focus, stabiliteit & creativiteit kan ervaren

Ik ben er voor jou

als jouw meest persoonlijke coach!

Ik ben Krista, jouw coach. Als diep gevoelspersoon beweeg ik door het leven met een hongerige ziel voortdurend op zoek naar creativiteit, kennis, wijsheid naar alles wat het leven te bieden heeft. Het leven kunnen beleven, doorademen, doorvoelen in alles, dus ook doorheen de good, the bad & the ugly’s, dat is mijn absolute persoonlijke levensmissie. Ik wil werkelijk alles uit mijn leven kunnen halen. 

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren. Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

Mijn coaching is voor iedereen, man of vrouw, die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Namelijk een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Wekelijks deel ik heel wat diepgaande inzichten graag met jou in mijn podcast.  Dit om jou te inspireren op elk vlak. Want het is tijd voor alle lieve zielen hier die hun plek volledig willen in nemen.  

Ik hou van echte verbinding!  Let’s meet.

"Wat een ervaring! We kwamen zo snel tot de kern wat voor mij zo'n openbaring en opluchting was. En dit zelfs online! Door de persoonlijke begeleiding ontvang je iedere keer de inzichten die je op dat moment nodig hebt. De werkboeken zijn een streling voor het oog en de Academy van onschatbare waarde. Zo fijn dat je thuis zoveel materiaal hebt om je persoonlijk proces verder aandacht te kunnen geven. Iets wat ik bij klassieke therapieën enorm hebt gemist.  Krista is geen bewustzijnscoach maar eigenlijk een bewustzijnsschool! Alles wat je zou moeten weten over het leven, kan je bij haar terugvinden.  Ik ben zo dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen."

— Lindsey

Mieke

"Toen ik begon aan het traject en heel hard aan het werken was aan de familiesystemen. Kreeg ik veel last van nekpijn, schouders, blokkades. Toen besefte ik dat het ook een deel loslaten was. Alles zat vast. Nu ik verder in dit traject ben gekomen snap ik welke pijnen er bij mij bovenkomen als ik weer es hahaha " shit" meemaak. Maar dan probeer ik in mezelf te keren. Nadenken, muziek tijd, lezen, serie. Hoeft geen uren te duren. Een kwartiertje. Halfuurtje het is ach zo belangrijk voor mij. Dat heb ik nu wel geleerd."

Evelien

"Voor ik mijn lichaam beter leerde kennen dacht ik altijd mijn moeheid,pijnlijke spieren zoals nek,schouders,rugpijn…. Das normaal Ik hoorde dat ook veel mensen hier last van hadden waardoor ik bij mij zelf altijd dacht dit is normaal ik moet wat kine volgen en wat pijnstillers nemen en dat komt in orde,tot ik met time to shine begon en besefte dat deze pijnlijke spieren,moeheid en maagklachten toch niet normaal was sins ik meer ben gaan kijken en voelen naar mijn lichaam ben ik zo veel meer te weten gekomen en zo’n geweldig gevoel ervaren heb om mijn buikgevoel te vlogen gemakkelijk is het soms niet omdat we in de maatschappij zitten met alles te onderdrukken waar ik elke dag mee geconfronteerd word en waardoor ik vaak terug in herhaling val om mijn lichaam te negeren en te onderdrukken,wat ik het mooie er aan vind is dat ik mijn lichaam voel(t) dat dit niet ok is en wat wel ok is voor mij."

Roos

"Waarom heb ik zo weinig zelfvertrouwen? waarom vergelijk ik mezelf altijd met anderen? Waarom ben ik bang voor emoties, niet enkel bij mezelf, maar zeker ook bij anderen?
Ik kon dat allemaal netjes verklaren, maar ik voelde het niet door.
Dat is nu veranderd en dat maakt het best eng om het aan te kijken. Ik probeer nog steeds alles heel rationeel te benaderen, zonder in het gevoel te moeten gaan. Daar moet ik mee aan de slag, want pas wanneer ik de gevoelens van toen een plek kan geven, kan ik ook alles verder verwerken en volledig in mijn kracht komen staan."