Time to Shine

Ben jij klaar voor een échte Deep Soul Dive?

Ben je op zoek naar een transformerende ervaring die verder gaat dan online coaching?

Ontdek dan het Time to Shine VIP Live-traject, een exclusief programma waarbij je een jaar lang persoonlijk door mij begeleid wordt op een reis van innerlijke ontwikkeling, waarbij we samen letterlijk en figuurlijk werken aan body, mind, en soul.

Dit is jouw uitnodiging om een diepere verbinding met jezelf te maken en de kracht van live coaching te ervaren. Dit is geen gewone coaching; dit is een commitment aan jouw persoonlijke transformatie.

DEUREN WEER OPEN! BOEK JE KENNISMAKING HIER ->

Wat maakt het Time to Shine VIP traject zo uniek?

 • Individuele begeleiding: Gedurende een jaar heb je exclusieve toegang tot persoonlijke coachingssessies, waarbij ik jouw gids en supporter ben op de weg naar verandering.
 • Belemmerende patronen ontmaskeren: Samen zullen we diep graven om de belemmerende patronen te identificeren die je groei en geluk in de weg staan.
 • Hoger Bewustzijn activeren: Leer hoe je vanuit een hoger bewustzijn kunt handelen en keuzes kunt maken die in lijn zijn met jouw ware Zelf.
 • Doelgerichte verandering: Definieer heldere doelen voor verandering en werk stap voor stap aan de realisatie ervan.
 • Ondersteuning in Real-Time: Mijn betrokkenheid gaat verder dan de sessies; je hebt altijd toegang tot mijn begeleiding wanneer je het nodig hebt.
 • Body, Mind, Soul Integratie: We gaan verder dan alleen mentale transformatie. Dit traject omvat ook fysieke en spirituele aspecten, waardoor je een holistische benadering van groei ervaart.
 • Exclusiviteit: Dit is geen massaprogramma; het is een intiem traject voor degenen die zich volledig willen committeren aan hun persoonlijke groei.  Dat maakt dat je geniet van een exclusieve en op maat gemaakte begeleiding.
DEUREN WEER OPEN! BOEK JE KENNISMAKING HIER ->

Is het Time to Shine VIP traject geschikt voor jou?

Mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je werkelijk bent onder alle lagen van aanpassing en beïnvloeding van buitenaf, door je te verbinden met de kracht en wijsheid van je ware Zelf.

 

Zodat je weer voluit kunt leven volgens jouw hartsverlangen en je weer jouw levensdoel(en) kunt realiseren.  Met meer zelfliefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en bewustzijn als stevige basis.

 

Als je klaar bent om belemmerende patronen te doorbreken, verandering te omarmen en te groeien vanuit een hoger bewustzijn, dan is dit traject voor jou.

DEUREN WEER OPEN! BOEK JE KENNISMAKING HIER ->

Hoe begin je?

Laten we eerst vrijblijvend kennismaken. Zo kunnen we samen invoelen of we een matchende energie zijn. Verzamel al je vragen en vuur ze op mij af.

 

Wees voorbereid op een jaar vol groei, kracht en de verandering waar je altijd naar hebt verlangd.

 

DEUREN WEER OPEN! BOEK JE KENNISMAKING HIER ->
Time to Shine

Wat mag je allemaal ontvangen?

Heb je die volle JA gevoeld dan kan onze reis samen starten.

Samen gaan we heel exclusief aan de slag, alle sessies zijn 1I1, just you & me.

We spreken maandelijks één keer per maand live in de praktijk af.  Ik heb een hele unieke methode ontwikkeld waarbij de sessies zichzelf afwisselen tussen diepgaande coachings, meditatie & lichaamswerk, exact op de momenten daar waar jij ze het meest nodig zal hebben.  Iedere keer nemen we de tijd om te connecten, te vertragen, te verstillen, te reflecteren.

Je herkent het vast wel; waarschijnlijk heb je al vanalles geprobeerd; therapie, workshops, cursussen, themadagen, … en iedere keer bleef je op je honger zitten.  Iedere keer ontbrak er nog iets waardoor je de puzzel niet volledig kon maken voor jezelf.   Dit is waar ik met mijn methode het verschil maak.  Ik zorg voor het totaalplaatje, zodat je laag per laag de antwoorden kan ontvangen die je zo nodig hebt om verder te kunnen bewegen.  Ik toon je ook in alles hoe je er precies mee aan de slag kan!  Geen losse flodders of halve antwoorden maar het volledige pakket, we gaan niets uit de weg tot het volledig helder is. Wat maakt mijn methode ook zo anders?  Ze is in niets vergelijkbaar met de klassieke methodes zoals we kennen. Alles wat ik zelf als diep gevoelspersoon zo erg heb gemist en waar ik zo’n nood aan had tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsreis, heb ik hier ontwikkeld.  Een impactvolle methode die werkt en die je weer volledig doet thuiskomen in jezelf.

Tijdens de coachings maak ik ook gebruik van inzichtskaarten en oliën.  Ze brengen je op een speelse manier in contact met je intuïtie en zet je denkende hoofd even buiten spel.

Elke sessie zal jou de antwoorden opleveren die jij zo nodig hebt om verder te kunnen bewegen & groeien. Jouw heling en transformatie start met ontvangen én ontvangen zal je, promise!

Ik kijk er naar uit jou te mogen inspireren.

Wat zit er in het Time to Shine VIP programma?

Masterclasses

aanvullende video's, podcasts en heel wat bonussen

T2S online Academy

zodat je iedere keer alle nieuwe inzichten dieper kan integreren

T2S werkboeken

met heel wat onderwerpen, worksheets & thema's die jou tot nadenken zetten zodat je de antwoorden in jezelf weet terug te vinden

Coaching

1I1 persoonlijke coaching gedurende 12 maanden met constante persoonlijke opvolging & begeleiding.

Time to Shine VIP exclusief traject

Een jaar lang VIP dit voor excl.btw 208,33,- per maand
 • Lichtsessie halve dag als kickoff inclusief lunch t.w.v. €333,-
 • 12 sessies van 1,5 uur waarvan maandelijks één live coaching t.w.v. €1800,-
 • 4 Reiki sessies t.w.v. €480,-
 • 2 wandelcoachsessies t.w.v. €300,-
 • 2 T2S werkboeken t.w.v. €350,-
 • Online T2S academy via App en Pc met 42 lessen t.w.v. €800,-
 • VIP Whatsapp begeleiding voor 12 maanden t.w.v. €900,-
 • BONUS: Dansmeditatie t.w.v. €120,-
 • BONUS: Maanceremonie t.w.v. 185,-
 • BONUS: Oliën en manifestatiekaarten t.w.v. €20,-
 • BONUS: Alle updates in de academy: hoe eerder je instapt hoe voordeliger
 • BONUS: Sound Healing t.w.v. €120,-
 • BONUS: 5 meditaties t.w.v. €150,-

 • * T.w.v. €5538,- nu uitzonderlijk voor excl. btw 2500,- Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag in 1 keer te betalen, per kwartaal of maandelijks.

sessie 01

We starten het traject met een ware kick-off en dat is de Lichtsessie.  Een halve dag verbinden we samen. We reflecteren, verstillen, vertragen & verzachten.  Na een diepgaande coaching, houden we samen een lunch.  Na de lunch ontvang je jouw éérste meditatie met ademhalingsoefeningen en sluiten we deze magische sessie af met een ontspannende reiki-massage.  

sessie 02

We zetten jouw familiesystemen, relaties, werk, schoolopvoeding en je dagelijkse leven ... volledig in het Licht en ruimen op waar nodig. Hiervoor duiken we even diep in onze mind in, hoe ze precies werkt en waarom ze ook zo werkt. Deze inzichten werken zo verhelderend dat je je eigen blinde vlekken zal leren (her)kennen, je gedachtes zal kunnen leren ombuigen, en zoveel meer.

sessie 03

Mindset or MindfuckHoe affirmeren we belemmerende overtuigingen, innerlijke saboteurs om en heffen we zo emotionele blokkades op.  Hoe werkt onze brein-cyclus, welke gedachtes duiken eerst op, welke gevoelens liggen eronder, welk gedrag vertonen we?

sessie 04

Communiceren in een volledig nieuw jasje volgens vier krachtige life-changing inzichten!  Deze zullen jouw leven werkelijk voorgoed veranderen.

sessie 05

Tijdens deze sessie duiken we dieper op het lichaam in, fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel gezien. Dit in combinatie met de kracht van meditatie, ademhalingswerk en werken we de sessie af met een open hart reiki-massage.

sessie 06

Stap uit de gebruikelijke omgeving en omarm groei te midden van de natuur. Tijdens deze sessie nodig ik je uit voor een verrijkende natuurwandeling, waar de kracht van de buitenlucht en de serene omgeving je ondersteunen in zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Laat de natuur jouw gids zijn terwijl we samen werken aan innerlijke rust en helderheid, en ontdek de verbinding tussen jouw reis en de wereld om je heen.

sessie 07

Er volgt nog een tweede natuurwandeling. En wanneer je dacht dat een natuurwandeling maar 'gewoon' een wandeling zou zijn, weet ik je ook hier echt te verrassen.

sessie 08

Vrouwelijke kracht in intimiteit, sensualiteit & seksualiteit en onze maandelijkse cyclus. Wat is het verschil tussen vrouwelijke & mannelijke energie? Waar liggen onze natuurlijke krachten in verscholen als man en als vrouw? Hoe zetten we die energie optimaal in? Hoe bouw je weer veiligheid op in jezelf en in verbinding met een ander? Liefde, relaties, we nemen het allemaal onder de loep.

sessie 09

Het lichaam stapelt heel wat emotionele blokkades op, houdt spanningen en zelfs oude trauma's vast. Via lichaamswerk kunnen we deze opruimen. Ik leer je ook hoe je zelf het zelfherstellend vermogen in je lichaam kan activeren.

sessie 10

Varen op je intuïtie, vertrouwen, veiligheid in jezelf, zelfliefde, het openen van je hart, leven volgens je zielsverlangen. Op de vragen "wie ben jij" kan jij al veel beter antwoord op geven. Samen reflecteren we diep op al het geleerde.

sessie 11

Ooit gehoord van dansmeditatie? Deze vorm van dans zorgt ervoor dat je in een meditatieve staat komt. Wanneer je je focust op de muziek en op de beweging kun je namelijk even alles om je heen vergeten, je verhoogt je energie-level en frequentie.  Je weet intussen al wat het betekent om oncomfortabel te willen zijn want het is daar waar je groei in ligt verscholen.

sessie 12

We sluiten het jaar af met een bijzondere Maanceremonie.  Denk aan een vuurkorf, samenzijn, verbinden, reflecteren, nieuwe intenties plaatsen, en zoveel meer.

Praktisch dan, hoe starten we?

Wanneer jij die volle JA tot in de toppen van je tenen voelt, kan jij jouw Time to Shine pakken!  Je kan dus starten wanneer je wil.  Boek jouw kennismakingsgesprek en vanaf dan reizen we samen!

De investering van dit live VIP traject bedraagt 2500€ exclusief btw.  Ben je ondernemer? Dan ontvang je hiervoor een factuur. Je kan het btw-bedrag voordelig in je boekhouding laten opnemen.

De totaalwaarde van dit traject komt dus eigenlijk op 5538€ excl.btw  maar je betaalt 2500€ excl.btw.

Je hebt de mogelijkheid om het bedrag volledig te betalen, het bedrag in een termijn van vier x 625€ excl.btw te betalen of het bedrag maandelijks af te betalen wat neerkomt op 12 x 208,33€ excl.btw  Laat “geld” geen blokkade meer zijn want de mooiste en meest onbetaalbare investering is de investering in jezelf.

Mijn coaching is voor iedereen die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Gevoelspersonen, man of vrouw, voor iedereen die op zoek is naar een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Ik hoor je al denken “oei, zal ik hier wel genoeg tijd voor kunnen vrijmaken?” Je mag rekenen op minstens ongeveer een uurtje de tijd dat je in je privé tijd aan je persoonlijke proces mag besteden, de werkboeken, de online academy. Bij iedere sessie ontvang je van mij enkele focuspunten die je heel goed zullen tonen waar jij je focus weer op mag leggen. We doen het écht samen.  Alles hangt geheel van jouw verdere commitment af natuurlijk.  Hoe groter jouw commitment, hoe waardevoller jouw traject!

Interview T2S deelnemers

Because it's your Time to Shine

Laat niets je nog tegenhouden ...

Dit is voor jou wanneer je verlangt naar

meer rust in je hoofd

zodat je weer met een heldere blik beslissingen kan maken

hoe je angsten kan loslaten

zodat je je veel minder overwhelmed voelt en je lichamelijke klachten je niet meer blokkeren

meer vertrouwen in jezelf

zodat je je in niets meer onzeker hoeft te voelen en de toekomst alleen nog maar beter kan worden

meer levensenergie

zodat je je niet meer constant moe voelt en je meer focus, stabiliteit & creativiteit kan ervaren

Ik ben er voor jou

als jouw meest persoonlijke coach!

Ik ben Krista, jouw coach. Als diep gevoelspersoon beweeg ik door het leven met een hongerige ziel voortdurend op zoek naar creativiteit, kennis, wijsheid naar alles wat het leven te bieden heeft. Het leven kunnen beleven, doorademen, doorvoelen in alles, dus ook doorheen de good, the bad & the ugly’s, dat is mijn absolute persoonlijke levensmissie. Ik wil werkelijk alles uit mijn leven kunnen halen. 

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren. Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Wekelijks deel ik heel wat diepgaande inzichten graag met jou in mijn podcast.  Dit om jou te inspireren op elk vlak. Want het is tijd voor alle lieve zielen hier die hun plek volledig willen in nemen.  

 

" de lichtsessie was voor mij een hele fijne en relaxte dag! Wat een ervaring! We kwamen zo snel tot de kern wat voor mij zo'n openbaring en opluchting was. De begeleide meditatie was heerlijk. Ik ervaarde een diepe ontspanning (viel zelfs in slaap!) "

— Lindsey

Wat klanten nog zeggen

Sharis

"De lichtsessie was voor mij een leuke en aangename ervaring die eindigde in pure ontspanning. Die pijnlijke emoties toch even toelaten in ons eerste gesprek waar wat je voelt verduidelijkt word, waarvan mensen zeggen dat ik een moeilijk persoon ben die niet veel kan verdragen, snel op haar paard zit, jij die mij rust geeft in dat we hieraan kunnen werken en ik die terug rustig in het hoofdje door het leven kan gaan als we er aan werken. Dit geeft me rust.
De meditatie die van mijn enorm gespannen lichaam een volledig ontspannen lichaam maakte met als afsluiting de massage en alle stress en pijn in m’n schouders was weg. Wat deed dat deugd. Even geen druk op die schouders en een rustig hoofdje. Dagen nadien enorm veel geslapen en moe geweest. Dag 2 en 3 na sessie wel heel moeilijke dagen gehad, enorm prikkelbaar, niks verdraagzaam, veel gedachten maar met jou hulpjes van olie, ademhaling, naar binnen keren, mediatie nu terug rustiger en gemotiveerd om verder aan mezelf te werken."

Kristof

"Ik vond de lichtsessie heel inspirerend. Ik heb na de sessie nog ruim de tijd genomen om alles door te laten stromen en verder te laten werken. Ik dacht voordien dat ik erg vast zat in mijn yin energie maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Heel confronterend om te merken hoe ver ik naast mijn gevoel zat daar over. Tijdens de sessie ben ik wel diep in de yin energie kunnen zakken en dat was heerlijk. Die heeft me ook veel inzicht gegeven in waar voor mij het pad begint. De oliën en de intuïtieve kaart pasten ook perfect bij de reis die ik ga afleggen. Hele mooie bevestiging."

Raf

"Werkelijk uniek , even in een andere wereld geweest. Durven gaan mits begeleiding van Krista voor overgave over onze controle over jezelf. Welke best pijnlijk en moeilijk om dingen te vertellen waar je niet trots op bent . Krista is ook heel begripvol in onze gesprekken over de overgave aan het spiritualisme. Zwaan was mijn kaart nog nooit was ik verbonden met een zwaan. En het klopte allemaal ook . Zelf het kiezen van de drie geurtjes van de oliën klopte ook. Durf los laten en geloven in overgave."

Mieke

"Toen ik begon aan het traject en heel hard aan het werken was aan de familiesystemen. Kreeg ik veel last van nekpijn, schouders, blokkades. Toen besefte ik dat het ook een deel loslaten was. Alles zat vast. Nu ik verder in dit traject ben gekomen snap ik welke pijnen er bij mij bovenkomen als ik weer es hahaha " shit" meemaak. Maar dan probeer ik in mezelf te keren. Nadenken, muziek tijd, lezen, serie. Hoeft geen uren te duren. Een kwartiertje. Halfuurtje het is ach zo belangrijk voor mij. Dat heb ik nu wel geleerd."

Evelien

"Voor ik mijn lichaam beter leerde kennen dacht ik altijd mijn moeheid,pijnlijke spieren zoals nek,schouders,rugpijn…. Das normaal Ik hoorde dat ook veel mensen hier last van hadden waardoor ik bij mij zelf altijd dacht dit is normaal ik moet wat kine volgen en wat pijnstillers nemen en dat komt in orde,tot ik met time to shine begon en besefte dat deze pijnlijke spieren,moeheid en maagklachten toch niet normaal was sins ik meer ben gaan kijken en voelen naar mijn lichaam ben ik zo veel meer te weten gekomen en zo’n geweldig gevoel ervaren heb om mijn buikgevoel te vlogen gemakkelijk is het soms niet omdat we in de maatschappij zitten met alles te onderdrukken waar ik elke dag mee geconfronteerd word en waardoor ik vaak terug in herhaling val om mijn lichaam te negeren en te onderdrukken,wat ik het mooie er aan vind is dat ik mijn lichaam voel(t) dat dit niet ok is en wat wel ok is voor mij."

Roos

"Waarom heb ik zo weinig zelfvertrouwen? waarom vergelijk ik mezelf altijd met anderen? Waarom ben ik bang voor emoties, niet enkel bij mezelf, maar zeker ook bij anderen?
Ik kon dat allemaal netjes verklaren, maar ik voelde het niet door.
Dat is nu veranderd en dat maakt het best eng om het aan te kijken. Ik probeer nog steeds alles heel rationeel te benaderen, zonder in het gevoel te moeten gaan. Daar moet ik mee aan de slag, want pas wanneer ik de gevoelens van toen een plek kan geven, kan ik ook alles verder verwerken en volledig in mijn kracht komen staan."