Hey lovely, so nice to meet you

I am Krista

Me, myself & i

Met veel liefde stel ik mezelf even kort voor. Als diep gevoelspersoon beweeg ik door het leven met een hongerige ziel voortdurend op zoek naar creativiteit, kennis, wijsheid naar alles wat het leven te bieden heeft. Het leven kunnen beleven, doorademen, doorvoelen in alles, dus ook doorheen de good, the bad & the ugly’s, dat is mijn absolute persoonlijke levensmissie.  Ik wil werkelijk alles uit mijn leven kunnen halen. 

Maar dit ben ik ook, als kind opgegroeid zoals een boom zonder wortels.  Geen veilige thuishaven gekend wat mij als volwassen persoon volledig heeft doen blokkerenEen overlevingsmodus die jaren in stand bleef staan waardoor ik mezelf helemaal kwijt was. Vastgezeten in mijn hoofd en lichaam door zware kindtrauma’s. Een innerlijke reis heeft me geholpen de weg weer terug te vinden. Dat was zeker niet zonder slag of stoot natuurlijk. Ik heb er heel wat voor moeten doen.

Dus ik ging aan de slag, nieuwe levenswijsheid geleerd via coachings, cursussen, studies, bewustzijnscursussen waardoor ik stilletjes aan alle lagen van mezelf kon afpellen, kon helen, kon verwerken om zo mezelf opnieuw te leren kennen, om mijn ware ik weer te herinneren.

Wanneer je weer weet wie je bent, weet je ook wat je van het leven wil. Uit die visie heb ik mijn leven opnieuw opgebouwd en ingericht.  Ik vaar dus niet automatisch met de stroom mee. Het is als een constante investering in jezelf, te kunnen zijn wie je wil zijn, vrij zijn en je in niets nog laten tegenhouden. Vandaag ben ik een oneindig toegewijde moeder, heb ik mijn leven ingericht volgens mijn innerlijke waarheid, ben ik diep intens gelukkig

Ik sta op mijn plek en van daaruit helemaal in mijn kracht.  

Mijn missie

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Ik begrijp precies waar je doorheen gaat en kan onmiddellijk herkennen in welke laag je exact zit.  Waarom? Omdat ik alle lagen zelf zo intens doorleefd, doorvoeld heb.  Ik weet precies wat het is om jezelf constant angstig te voelen, in onzekerheid te leven, weinig eigenwaarde te voelen, moeite hebben met grenzen te stellen, constant zorgen voor anderen, nog harder je best doen en hopen dat het zichzelf dan wel zal oplossen, …   Ook ik stond op die ongelukkige plek.  

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren.  Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

 

 

 

A few
of my favorite things

It’s about way more than doing just beautyIt’s about doing beauty differently

Vragen? Shoot!