Hey lovely, so nice to meet you

I am Krista

Me, myself & i

Mijn zoektocht en innerlijke reis naar mezelf is zonder enige twijfel het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb kunnen geven.  Dat oneindige pad naar zelfontwikkeling en bewustwording hebben mij opnieuw gebracht naar wie ik in weze ben.  Ze brachten mij de grootste groeimomenten, de mooiste levenslessen, ook al waren ze niet altijd even comfortabel. Dat is het hem ook net. 

Levenslessen zitten hem vaak verstopt in allerlei gebeurtenissen, gebeurtenissen met rauwe randjes.  Ze zijn bedoeld om aan te kijken, te doorvoelen.  Daar liggen de grootste groeikansen. Het vraagt om heel wat verantwoordelijkheid en bereidwilligheid om jezelf oncomfortabel te willen voelen.

Het heeft mij bergen gekost om al die lagen, rollen van mezelf af te gooien, mijn angsten recht de ogen in te kijken, eerlijk te zijn met mezelf en andere rond mij, mezelf als het ware quasi te resetten, om zo opnieuw tot bij mijn kern te geraken, mijn hart, daar waar mijn ziel zit.  Vanuit mijn hele levenservaring werd mijn zielsmissie geboren.

Vandaag heb ik mijn leven ingericht volgens mijn diepere hartsverlangen.  Een ware vrijheid, die ik zeker iedereen ook zo gun.  Ik zie bewustwording als pure investering in jezelf.  Het is de grootste vorm van zelfzorg waarmee je jezelf in alles de kans geeft om te groeien en dat op elk vlak in je leven.

 

Mijn missie

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Ik begrijp precies waar je doorheen gaat en kan onmiddellijk herkennen in welke laag je exact zit.  Waarom? Omdat ik alle lagen zelf zo intens doorleefd, doorvoeld heb.  Ik weet precies wat het is om jezelf constant angstig te voelen, in onzekerheid te leven, weinig eigenwaarde te voelen, moeite hebben met grenzen te stellen, constant zorgen voor anderen, nog harder je best doen en hopen dat het zichzelf dan wel zal oplossen, …   Ook ik stond op die ongelukkige plek.  

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren.  Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

 

 

 

A few
of my favorite things

It’s about way more than doing just beautyIt’s about doing beauty differently

Vragen? Shoot!