welkom thuis

De éérste BewustzijnsVolle Academy in België

Welkom bij de BewustzijnsVolle Academy, hier komt mijn absolute droom en passie volledig samen. Mijn diepgewortelde wens is het doorbreken van taboes rond persoonlijke ontwikkeling en het voor iedereen zo toegankelijk maken van deze reis.

Op de schoolbanken leren we voornamelijk hoe we moeten presteren, hard werken en de beste cijfers te behalen. Echter, de essentiële lessen over het leven zelf bleven vaak onbesproken. Dat gemis aan begrip over onszelf en onze gevoelens vormt een enorme uitdaging in onze maatschappij.

Met de BewustzijnsVolle Academy wil ik dit gemis vullen en persoonlijke groei uit de schaduw halen. Samen gaan we het gesprek aan, zonder angst voor oordeel, over de diepgaande aspecten van het leven. Het is tijd om bewustzijn en zelfontdekking te omarmen.

Mijn missie is om een veilige plek te creëren waar we openlijk kunnen praten over persoonlijke ontwikkeling. Hierbij geloof ik sterk in de kracht van een loving community, waar we samen streven naar bewustzijn, veerkracht en groei.

Sluit je aan bij mijn reis en ontdek een wereld waar begrip voor jezelf en persoonlijke groei hand in hand gaan. Hier bij de BewustzijnsVolle Academy ben ik er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Jouw dromen, jouw groei, hier zijn ze thuis.  

Online classesAlle trainingen
Welkom

De toolbox voor een leven vol geluk

Ik help jou rust en vertrouwen te ervaren door het herkennen en doorbreken van patronen die jou dagelijks in de weg zitten. Je vindt hier online classes, trainingen, coachings, blogs, podcasts terug, kortom alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

[/vc_column]

Gratis Online live Class op 21 maart om 19.30u over de 4 spirituele doelen van een relatie

Deze online live class is een uitnodiging om niet alleen te leren over relaties, maar ook om dieper in je eigen hart te duiken en te ontdekken wat ware liefde voor jou betekent. Wanneer je helemaal vrij zou zijn en zou mogen kiezen wat je maar wil? Hoe zou jouw relatie er dan uitzien? Wat zou jij dan kiezen als doel voor jouw relatie?Dit helder krijgen, kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er nu nog niet goed aanvoelt in je relatie en waarom dat zo is. Het kan je ook helpen om beter te begrijpen naar welke partner en dynamiek je nu op zoek bent, of op wat je precies nodig hebt om samen te genieten van de groei binnen je relatie.

Doe mee! Gratis aanmelden ->
academy

Liefde en relaties

Ontdek de kunst van liefde en de complexiteit van relaties. Verdiep je in inzichten, advies en inspiratie die je helpen de verbinding met jezelf en anderen te versterken.

Academy
academy

Body & yoga

Ontdek wat energetisch lichaamswerk, meditatie, yoga allemaal voor jou kunnen betekenen. Verdiep je in inzichten, advies en inspiratie die je helpen de verbinding met jezelf en anderen te versterken.

Academy
academy

Mind & meditatie

Stap in de kalme oase van innerlijke rust met onze meditatie. Ontdek de kracht van stilte en de kunst van mindfulness terwijl we je begeleiden naar een diepere connectie met jezelf.

Academy
academy

Soul & spiritualiteit

Verdiep je spirituele reis en voed je ziel over soul & spiritualiteit. Verken de diepten van het innerlijke zelf, ontdek tijdloze wijsheden en vind betekenis in elke stap van je spirituele pad.

Academy
academy

Astrologie

Verken de kosmische wonderen en onthul de mysteries van de sterren op onze astrologie. Duik dieper in de taal van planeten, huizen en tekens terwijl we de invloed van de kosmos op ons dagelijks leven verkennen. Van horoscopen tot astrologische inzichten, dompel jezelf onder in de betekenis van je sterrenbeeld en ontdek de verbinding tussen de hemellichamen en je eigen levenspad

Academy
academy

Bewust ouderschap

Ontdek inspirerende inzichten, opvoedtips en verhalen die je begeleiden bij het koesteren van een sterke band met je kinderen. Van emotionele intelligentie tot mindful opvoeden, een bron van ondersteuning voor ouders die streven naar evenwicht, begrip en een harmonieus gezinsleven.

Academy

Join us in our loving community

Voel je welkom in onze loving community, waar inspiratie thuis is. Ontdek wekelijks een bron van persoonlijke inzichten die je hart verlichten en je ziel voeden. Samen delen we niet alleen momenten, maar creëren we een ruimte voor groei, liefde en verbinding. Sluit je aan en laat je wekelijks inspireren om een stralend pad van bewustzijn te bewandelen.

Join the community

Online trainingen

Verken je reis naar innerlijk welzijn door middel van onze inspirerende trainingen of verdiep je in onze Bewustzijnsvolle Academy. Ontdek krachtige tools, inzichten en begeleiding die je ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling.  Stap mee in de wereld van zelfontdekking en zoek de training die bij je past.

Bye bye peoplepleaser

Online training Time to Change

Na deze vierdaagse masterclass weet je perfect waar je perfectionisme & pleasersgedrag vandaan komt en ook wat je nodig hebt om er komaf mee te maken.

Eenmalig €97,-


Ja dat wil ik!