Podcast

Soulwork /podcast

PODCAST

Een heerlijke plek voor diegene die hun eigen pad willen uitstippelen. Een pad met ruimte, flow, puurheid & echte verbinding. 

Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Wekelijks deel ik heel wat  diepgaande inzichten graag met jou in deze podcast.  Dit om jou te inspireren op elk vlak. Want het is tijd voor alle lieve zielen hier die hun plek willen in nemen.

Coaching

Het is een hele bewuste keuze waarom ik alleen in trajecten werk.  Er is namelijk meer nodig dan af en toe eens een sessie om verandering aan te kunnen brengen bij de dingen die niet werken in ons leven. De trajecten zijn zodanig opgebouwd dat er op lange termijn een diepe transformatie kan plaatsvinden.  Het stelt je in staat om die verandering door te maken die nodig is om te gaan doen wat weer goed voor jou voelt. Een 1:1 kennismakingsgesprek is voor jou ter voorbereiding op één van de coachingstrajecten wanneer jij al inzichten wil krijgen in een bepaald vraagstuk. Heb je eenmaal een traject gevolgd, ben je steeds welkom om een individuele sessie. 

 

yep i need this, boek hier je gratis kennismaking

Voor wie is dit?

Mijn coaching is voor iedereen, man of vrouw, die zich wil openstellen om zo weer dichter tot bij jezelf te kunnen komen.  Met heel wat spiegelende vragen doe ik je volledig naar binnen keren, zodat je de antwoorden in jezelf kan terugvinden.

YES THIS IS IT, BOEK HIER

Welke thema's?

Als bewustzijnscoach ga ik geen één enkel thema uit de weg.  Werkelijk alles is bespreekbaar.  Of het nu gaat om onderwerpen zoals onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, paniek, angsten, stress, burn-out, perfectionisme, rouwverwerking, verlatingsangst, bindingsangst, relatie, familie, intimiteit, seksualiteit … Op niets ligt taboe wat maakt dat ik dit zonder oordeel en in volle veiligheid kan ontvangen.  Als coach zorg ik voor heldere antwoorden op een zodanige manier dat je bewustzijn getriggerd en geactiveerd zal worden.  Daardoor creëren we ruimte in onszelf.  Dit kan je sterk doen bewegen in je proces zodat je kan helen, groeien en verandering kan aanbrengen daar waar jij het wilt.

i really want this, boek hier

No one is you and that is your true power.

BOEK JE GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK HIER

Wat klanten nog zeggen

Mieke

"Zelf vondt ik de Lichtsessie interessant, Magisch en toch ook weer een beetje "creepy". Alles waar je de hele middag over praat (en werkelijk heel veel waar je over praat)en dan mag je 1 kaart nemen uit de volgens mij meer dan 50 kaarten. Is het zo gek dat die zo past bij jezelf."

Evelien

"De lichtsessie was een namiddag vol magie, het voelen van pijnlijke emoties maar liefde volle antwoorden krijgen super gezellige sfeer waar je helemaal tot rust komt."

Nele

"Ik vond de lichtsessie heel bijzonder. Er komt vanalles bovendrijven en er wordt vanalles losgemaakt waardoor alles wat meer op zijn plek valt. Zo van die 'ahaa' momentjes. De begeleide meditatie liet me ook zien dat ik mijn innerlijke kind nog niet echt toelaat/laat bovenkomen. Ook de kaart die ik trok was heel erg op mij van toepassing."