unieke coaching

Coaching voor een diepgaande transformatie

Welk traject past bij jou?

 

Ik begrijp het als geen ander, je hebt waarschijnlijk al verschillende dingen geprobeerd, coachings, therapieën, … en iedere keer bleef je op je honger zitten en kreeg je niet die verandering wat je hoopte.

Als coach ben ik toegewijd aan het helpen van mensen zoals jij, die vastlopen in hun persoonlijke groei en verlangen naar een diepgaande en blijvende verandering. Mijn aanpak is niet gebaseerd op standaardmethoden, maar op een combinatie van diepgaande inzichten, empathie en praktische tools die echt werken.

Waar ik het verschil mee maak? Ik bied je het totaalplaatje aan waarin ik een methode heb ontwikkeld zodat jij los kan komen van een overprikkelend hoofd en je weer de weg kan vinden naar jezelf!  

Dit is geen gewone coaching, dit is ook geen groepsprogramma.

Alle sessies (ook de online sessies) zijn 1I1, just you& me, wat maakt dat alle inzichten, tools & handvatten die jij nodig hebt, volledig op jouw uniek proces afgestemd kunnen worden. 

Coaching

Time to Change

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkmethode en wil je graag eens ervaren hoe het is om met mij samen te werken? Vind je de stap naar coaching nog te spannend? Dan is het Time to Change programma perfect voor jou.
Dit laagdrempelige 4-daagse traject biedt je de kans om mijn unieke aanpak te ontdekken en een voorproefje te krijgen van wat coaching voor jou kan betekenen. Tijdens deze reis zul je niet alleen kennismaken met mijn werkwijze, maar ontvang je ook een persoonlijke 1-op-1 coachingsessie, waarin we dieper kunnen ingaan op jouw specifieke uitdagingen en doelen.

LEES ER HIER MEER OVER ->
Coaching

Time to Shine Online

Ben jij iemand die altijd streeft naar perfectie, anderen constant wil behagen, worstelt met het stellen van grenzen, geplaagd wordt door angsten, stress ervaart, en zich vaak gevangen voelt in je eigen gedachten? Als werk en liefde in een knoop lijken te zitten en je het gevoel hebt dat je je eigen weg bent kwijtgeraakt, ben je hier op de juiste plek. Ligt mijn praktijk te ver weg voor jou? Dan is deze online coaching voor jou. Alles sessies zijn nog steeds 1 op 1, just you & me!

LEES ER HIER MEER OVER ->
Coaching

Time to Shine VIP

Ben je op zoek naar een diep transformerende ervaring? Ontdek dan het Time to Shine VIP Live-traject, een exclusief programma waarbij je een jaar lang persoonlijk door mij begeleid wordt op een reis van innerlijke ontwikkeling, waarbij we samen letterlijk en figuurlijk werken aan body, mind, en soul.

LEES ER HIER MEER OVER ->
Coaching

Business & Soul

In dit transformatieve traject mag je een diepgaande reis verwachten waar authenticiteit, ondernemerschap en ziel samenkomen. Ontdek de kracht van jouw unieke visie, leer van mijn eigen ervaringen en successen, en ontvang praktische tools om jouw bedrijf vanuit de ziel te vormen. Gedurende het jaar bied ik persoonlijke begeleiding, deel ik waardevolle inzichten, ontvang je al mijn geheimen en creëren we samen een stevig fundament voor jouw bloeiende onderneming.

LEES ER HIER MEER OVER ->