Whoep whoep! De masterclass is onderweg naar jou in de mail. Wacht even want ik heb een geweldig aanbod voor je!

Je kunt nu eenmalig mijn Time To Change training doen inclusief papieren werkboek dat je thuis opgestuurd krijgt en als bonus een 1I1 online coaching sessie persoonlijk met mij om jouw dromen waar te laten komen.

Wil jij:
Jouw imperfecties omarmen zodat je kunt leren en groeien?
Grenzen kan stellen zodat je groeit in eigenwaarde en zelfvertrouwen?
Klaar zijn met pleasen zodat jij uit je comfortzone gaat stappen?


Ik heb voor jou deze mega waardevolle training gemaakt zodat je stopt met pleasen.
Leef je mooiste leven, maar dat begint met jou!

Volg deze training voor slechts 97, ter waarde van 250,-!

Van hello peopleplease naar bye bye peoplepleaser

4 daagse Masterclass: Time To Change

Je wilt graag meer succes bereiken in jouw bedrijf, of je droomt van een eigen onderneming?Je wilt groeien in jouw ontwikkeling, relaties en carrière, of je hebt andere grootse plannen?En dan komt dat stemmetje om de hoek kijken waardoor je het allemaal niet doet... Want je bent bang dat het mis gaat. Je durft niet uit je comfortzone te stappen. Wat als je het deze keer niet alleen hoeft te doen?Ben jij klaar voor verandering? En nu echt? Wil jij: Jouw imperfecties omarmen zodat je kunt leren en groeien? Grenzen kan stellen zodat je groeit in eigenwaarde en zelfvertrouwen? Klaar zijn met pleasen zodat jij uit je comfortzone gaat stappen? Ik heb voor jou deze mega waardevolle training gemaakt zodat je stopt met pleasen.Leef je mooiste leven, maar dat begint met jou!

Slechts €97

Hop on!

Ik kan echt niet wachten om je te verwelkomen en al mijn kennis en ervaringen met jou te delen. Deze vierdaagse masterclass zit boordevol korte, krachtige video’s die voor je klaarstaan. In de komende vier dagen zal ik je onderdompelen met allerlei inzichten over waarom we vaak met ons hoofd ‘JA’ zeggen, terwijl ons hart in alles ‘NEE’ schreeuwt.

Omdat ik oprecht wil dat jij enorm veel resultaat behaalt uit deze vierdaagse, heb ik een exclusief werkboek gemaakt dat alleen bij deze masterclass hoort. Dit boek zorgt meteen voor veel impact, promise!

Zodra jij deze reis met mij aangaat, wordt jouw pakketje met veel liefde verzonden en maak ik me intussen helemaal klaar om je welkom te heten.

I need this ->

Na deze vierdaagse masterclass weet je perfect waar je perfectionisme & pleasersgedrag vandaan komt en ook wat je nodig hebt om er komaf mee te maken.

Sterker nog, na deze masterclass heb jij alle tools in handen om daadwerkelijk afscheid te kunnen nemen van jouw pleaserrol!
 It’s a “bye bye people pleaser” for sure
Leef jouw leven weer vol zelfvertrouwen!
Start direct!

I'm in ->

Als je er klaar mee bent om:

 • constant het gevoel te hebben alles van zichzelf te geven en wat je dan ook doet, het nooit goed genoeg is.

 • constant je best in alles te doen en je toch niet gewaardeerd te voelen.

 • dat jij diegene bent die altijd voor alles en iedereeen klaar staat en je dat andersom niet lijkt terug te krijgen.

 • dat iedereen maar over jou heen lijkt te lopen en jouw grenzen niet worden gerespecteerd.

 • dat niemand jou ziet staan en het allemaal maar “normaal” is dat jij diegene bent die constant alle ballen in de lucht moet zien te houden.

 • dat je in alles lijkt te verdrinken en je perfectionisme je de das omdoet.

 • constant het gevoel te hebben dat anderen het beter lijken te doen dan jou.

Ik wil het

Na deze vierdaagse heb jij inzicht gekregen over hoe het weer zou voelen:

 • mocht je jezelf vanaf nu schaamteloos en zonder schuldgevoel op nummer 1 zetten!

 • mocht je vrijuit je gedachten kunnen uitspreken zonder dan anderen hun mening jou nog zou raken.

 • mocht je weer keuzes kunnen maken vanuit wie jij écht bent.

 • mocht jij jezelf in alles kunnen dragen, steunen, je eigen grootste fan kunnen zijn.

 • mocht je weer van meer levensenergie kunnen genieten en je je niet meer constant moe voelt.

 • mocht je jezelf niet meer constant angstig voelen maar weer kunnen leven vanuit rust & vertrouwen.

 • mocht jij jezelf door niemand nog laten neerhalen, je door niemand nog pijn laten doen.

 • mocht jij weer vol zelfvertrouwen je leven leiden.

Dat wil ik

Vierdaagse masterclass Time to Change

Slechts €97,-. Totale waarde €250,-!
 • Werkboek van 103 bladzijdes wat je thuis gestuurd krijgt t.w.v €91
 • 4 meeslepende masterclasses rechtstreeks je mailbox in t.w.v. €83,-
 • Extra Bonus: online 1I1 coachingsessie t.w.v. €76,- cadeau

Hierna zal je ook weer weten hoe je;

✓  Je imperfecties kan omarmeren.  Het is pas vanuit je imperfectie dat je kan leren groeien & ontwikkelen.

✓ Je grenzen kan stellen.  Hierdoor groeit je eigenwaarde & zelfvertrouwen. Je wordt je eigen grootste supporter in het leven. Je leert jezelf te dragen.

✓ Verandering leert te waarderen.  Uit je comfortzone durven stappen zodat je weer vanuit nieuwsgierigheid kan ontdekken wat het leven voor jou nog allemaal in petto heeft.

Ik ga voor verandering ->
Ik ben er voor jou

als jouw meest persoonlijke coach!

Ik ben Krista, jouw coach. Als diep gevoelspersoon beweeg ik door het leven met een hongerige ziel voortdurend op zoek naar creativiteit, kennis, wijsheid naar alles wat het leven te bieden heeft. Het leven kunnen beleven, doorademen, doorvoelen in alles, dus ook doorheen de good, the bad & the ugly’s, dat is mijn absolute persoonlijke levensmissie. Ik wil werkelijk alles uit mijn leven kunnen halen. 

Vanuit het diepst van mijn hart, gun ik iedereen een vrij, gelukkig leven.  Een leven dat stroomt voor je, vanuit flow en een natuurlijke vorm.

Er is niets zo ellendig wanneer patronen je constant in de weg zitten.

Het geeft je een gevangen gevoel in je eigen leven en je geraakt niet voor of achteruit.

Kan je met je hoofd geen nee zeggen? Dan zal je lichaam dat voor je doen.

Resultaat?  Je lichaam kreunt onder heel lichamelijke klachten waarvan vaak geen oorzaak terug te vinden is.  Opnieuw frustratie. Je lijkt helemaal alleen te staan in dit hele proces, niemand die je begrijpt.

Oude trauma’s, kindpijnen, blokkades zitten opgeslagen in je lichaam.  Wanneer je wordt getriggerd in één van die oude pijnen, val je blindelings in patronen, in rollen.

Die patronen heb je als kind ontwikkeld om te overleven, alleen staan ze jou als volwassene heel erg in de weg.  Je verliest constant energie, je voelt je constant moe.

Je bent je leven gaan lijden en ik wil dat jij je leven weer kan gaan leiden!

Het is mij gelukt om al dit te kunnen transformeren. Om mezelf ervan te kunnen bevrijden en een leven te leiden dat voor mij stroomt in plaats van dat het mij tegenwerkt.

Vanuit deze levenservaring heb ik al mijn kennis, ervaringen, wijsheid verzameld en een unieke methode ontwikkeld zodat iedereen een leven kan leiden dat goed voelt, een leven waarin je gelukkig bent want dat is wat iedereen van ons, tot in iedere cel van ons lichaam, werkelijk zo verdient.

Mijn coaching is voor iedereen, man of vrouw, die zich open wil stellen om weer dichter bij zichzelf te kunnen komen en er klaar voor zijn om zichzelf het mooiste cadeau van het leven wil geven. Namelijk een leven vol vrijheid, ingericht volgens je diepere ik, dit vanuit diep vertrouwen en rust.  Wanneer je wel wil, maar niet weet hoe, ben ik er om je te inspireren en te begeleiden.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als coach heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Wekelijks deel ik heel wat diepgaande inzichten graag met jou in mijn podcast.  Dit om jou te inspireren op elk vlak. Want het is tijd voor alle lieve zielen hier die hun plek volledig willen in nemen.  

Ik hou van echte verbinding!  Let’s meet.