Heilige Relatie

Heilige Relatie

Beweeg naar een gezonde relatie

Ben je op zoek naar meer liefde, verbondenheid en vervulling in je relaties? Wil je graag een diepere connectie creëren met je partner en samen groeien naar een leven vol vreugde en harmonie? Dan is deze training precies wat je nodig hebt!

“Een Heilige Relatie” biedt meer dan alleen maar technieken en strategieën – het is een reis van zelfontdekking en transformatie. Hier leer je niet alleen hoe je een liefdevolle relatie kunt opbouwen, maar ook hoe je een diepere verbinding kunt creëren met jezelf en anderen.

Stel je eens voor: elke dag wakker worden naast iemand die je onvoorwaardelijk liefheeft en steunt, wetende dat jullie samen alles aankunnen. Dat is de kracht van een heilige relatie, en dat is precies wat je zult ontdekken in deze training.

Een heilige relatie tussen twee personen is gebaseerd op de stem van jouw hart en een speciale relatie op de stem van jouw ego. 
Wanneer jij je liefdesrelatie vanuit dit stuk benadert, ervaar je een heel andere soort relatie. 

Voor wie is deze training?

  • Koppels die op zoek zijn naar verdieping in hun relatie. Of je nu pas begint aan je relatie of al jaren samen bent, deze training biedt waardevolle inzichten en tools om de verbinding met je partner te verdiepen en te versterken.
  • Wanneer je wil werken aan je persoonlijke groei binnen relaties. Of je nu single bent, net uit een relatie komt of gewoon wilt groeien in je vermogen om liefdevolle en gezonde relaties aan te gaan.
  • Wanneer je geïnteresseerd bent in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Als je openstaat voor het verkennen van de diepere betekenis van relaties en hoe ze jou kunnen helpen groeien en evolueren als persoon.
€97,- start hier ->

Wat zal je leren?

Het programma:
  • Verdiep de verbinding: Leer de geheimen om een onverwoestbare band op te bouwen, zelfs in uitdagende tijden. Ontdek hoe je verbonden blijft, of je nu dichtbij of ver weg bent, samenwoont of apart.
  • Doorbreek emotionele barrières: Verken de kracht van emotioneel meesterschap en ontdek strategieën om aandacht en begrip te vergroten in jullie relatie.
  • Navigeer door de verschillen: Beheers de kunst van het omgaan met meningsverschillen en verschillen in opvoeding, visies in het leven, dromen en doelen. Transformeer jullie uitdagingen tot groeikansen.
  • Blijf trouw aan jezelf: Leer hoe je dichtbij jezelf en waarom dit belangrijk is voor de gezondheid van jullie relatie. Bloei binnen de relatie zonder je eigen identiteit te verliezen.
  • Spirituele groei en Bewustzijnsontwikkeling samen: Verken de dynamiek van een relatie waarin de een op een ‘spirituele ontdekkingsreis’ is en de ander niet. Leer hoe dit jullie band juist kan versterken.
  • Visionaire Liefde: Creëer een visie voor de toekomst, zowel individueel als samen. Ervaar hoe deze gedeelde visie jullie relatie kan verdiepen en verrijken en een duurzaam fundament vormt van een Heilige Relatie.
€97,- start hier ->

Wat zit er allemaal in deze online training?

Geniet van je online training, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien, waar en wanneer je maar wilt.

Leermodules

Maar liefst 21 online leermodules met waardevolle inzichten & perspectieven om de verbinding, zowel met jezelf als met jouw partner, te verdiepen.

Oefeningen

Per module ontvang je concrete handvaten en oefeningen die je meteen kan uitvoeren, zowel met jezelf als met je partner.

Masterclasses

6 waardevolle video masterclasses zodat je de kracht van liefde op een dieper niveau leert te ontdekken.  Je geeft je relatie de boost die het verdient.

Reflectieboek

Als bonus de live masterclass over de 4 spirituele doelen van een relatie met krachtig reflectieboek zodat je inzichten zal ontvangen over alle dimensies binnen relaties.

€97,- start hier ->