My work

Intuïtieve coaching

Ik hou ontzettend veel van coaching maar niet zozeer op de klassieke manier. Niet waarbij we in een clean kamertje met koffietafeltje zitten …Voor mezelf, als hoogsensitief en diep gevoelspersoon, klopte dit plaatje niet. Voelde ik me nergens in dit klassieke kader thuis en kon ik het zo ook zeker niet brengen. Ik zie coaching anders. Al hetgene dat ik zelf als gevoelspersoon zo heb gemist, heb ik voorzien in de coaching die ik nu geef. Intuïtief, volledig vanuit mijn buikgevoel, volledig vanuit een diep vertrouwen. Als coach durf ik mezelf laten zien, ben ik open, puur. Waarom? Omdat ik zo stilzwijgende taboes wil doorbreken. We zijn zoveel meer dan onze trauma’s en het is zo, dat we ze kunnen overstijgen. Dus ja, ik deel eigen ervaringen zodat andere kunnen groeien daar waar zij het nodig hebben. Het maakt ons samen mens. Ik geloof sterk in een warme vertrouwensband, een open hart verbinding, een veilige plek, als in een warm bad vol bezieling.

Can you feel it too?

My Coming.home will be yours ...

Doorheen onze verharde maatschappij met zijn ontelbare regeltjes, is het niet zo verwonderlijk dat we onszelf kwijtraken. Maar hoe kom je terug thuis bij jezelf? Ik geloof in een mix van enkele belangrijke elementen die nodig zijn om dat te kunnen doen.Dat is het afwisselend werken op je mind, body & soul om zo emotionele blokkades letterlijk&figuurlijk te kunnen opruimen, zodat je kan helen en je al deze delen opnieuw kan laten herconnecten met elkaar.Wanneer je je mindset kan aanpassen, om zo stap per stap vastgeroeste overtuigingen te ontdekken, komt er een enorm transformatie proces in je vrij. Je leert zo innerlijke saboteurs herkennen, je zal je angsten durven aankijken, en zoveel meer. Wanneer je verantwoordelijkheid zal nemen voor de taal van je lichaam, dat misschien een pijnlichaam is geworden, dat kreunt onder allerlei lichamelijke klachten, heb je een eerste stap gezet. Het lichaam, dat jou roept, dat jou nodig heeft, dat duidelijk heling nodig heeft en dus niet meer genegeerd mag worden.

Openstaan voor de kracht van lichaamswerk & Reiki, wat zo therapeutisch gezien bijzonder helend kan werken. Blokkades opheffen daar waar ze nodig zijn. Wanneer je door soulwork je spirituele zijn durft te omarmen, durft te ontwikkelen, durft te ontdekken om zo opnieuw in verbinding te komen met je werkelijke Zijn. Daar waar verzachting zal plaatsvinden, waar je zal begrijpen waarom er nog ‘iets’ anders nodig is, zeker als diep gevoelspersoon. Waar je zal leren hoe je zelfs op een liefdevolle manier grenzen kan aangeven, waar je zal leren, jezelf op de éérste plaats te zetten. Daar, waar je een onuitputtelijke bron van wijsheid zal terugvinden. Het is het volledig accepteren van jezelf, het is het vrij zijn ongeacht van wat anderen zullen denken. Je leeft volgens je eigen waarheid en niet meer in die van een ander zonder jezelf te moeten pushen, verdedigen of wat dan ook. Er is alleen nog maar een diepe rust in jezelf. Het is dan, dat je zal thuiskomen in jezelf en believe me, er is niets mooiers dan dat.

Your authenticity is my identity

Contact me

Fysiek, mentaal, energetisch & spiritueel lichaamswerker

Als lichaam, energiewerker geef ik diepgaande helende verzorgingen. Een blending van een gelaats of lichaamsmassage dat natuurlijk overvloeit met Reiki. Als energiewerker hou ik rekening met de balans tussen ons fysiek, mentaal, energetisch&spiritueel lichaam. Hiermee bereiken we een ander niveau van een klassieke verzorging. De energie van Reiki activeert het zelfherstellend vermogen in ons lichaam waardoor heling kan plaatsvinden. Het wordt als het ware een beleving en je komt letterlijk in contact met je volledige Zijn.

Ik heb de meest veilige plek gecreëerd in mijn praktijk HappieMie. Een plek zonder oordeel, een plek waar we volledig onszelf kunnen zijn, waarbij ware verbinding en innerlijk welzijn voorop staan. Waar je terecht kan voor zowel klassieke als deze diepgaande verzorgingen.

De Reiki die ik geef, zijn gevoelsbehandelingen volgens emoties van dat moment. Welke emoties dat zijn, voel ik intuïtief aan. Dat betekent dat deze veranderlijk zijn. Ze volgen een natuurlijke flow, zoals onze natuur, de seizoenen, ons lichaam, onze emoties, onze gevoelens, … voortdurend in beweging zijn. Wanneer je in een bepaalde emotie zit, je deze herkent, zal de gevoelsbehandeling zodanig kunnen inwerken daar waar jij het precies nodig hebt.

Authenticity, the courage to be yourself.

Contact me