Een klassieke huidanalyse in een salon heb je misschien al wel eens laten uitvoeren maar wat dacht je van een Face Mapping? Let me tell you.

Face mapping is een methode om aan je gezicht af te lezen wat er zich in je lichaam en organen afspeelt. Het is onderdeel van een ruim 3000 jaar oude traditie uit het Taoïsme en heet ook wel ‘mien shiang’.

Hierbij wordt niet alleen je gezondheid maar ook je karakter, talenten, verleden en toekomst afgelezen uit je gezichtskenmerken. Ook in de Ayurvedische traditie wordt er gebruik van gemaakt. Het is een mooie manier om te luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen.

De Chinese traditionele geneeskunst ziet het lichaam als geheel, waarbij delen van het lichaam weer een afspiegeling zijn van je hele lijf. Zoals bij voetreflexologie alle delen van je lichaam vertegenwoordigd zijn in je voeten, bestaat er ook gezichtsreflexologie.

Face mapping is een manier waarbij delen van je gezicht in verband gebracht worden met organen. Disbalansen in je organen zie je terug op je gezicht.

Benieuwd waarom je steeds puistjes hebt rond je slapen? Of waarom je last hebt van rode, prikkende wangen, huidontstekingen, puistjes op je kin, mondontstekingen … ?

Welk orgaan van je lichaam wil je hier iets vertellen?

Als je gezond leeft en een goede skincare routine samenstelt belast je je huid al een stuk minder. Maar soms willen huidproblemen, vooral hardnekkige, je iets vertellen over onderliggende blokkades in je lichaam. Zie terugkerende problemen dus vooral als een uitnodiging om te onderzoeken wat je lijf je wil vertellen.’

In mijn praktijk kan je terecht om een Face Mapping  te laten uitvoeren.  We starten met een volledige Face Mapping analyse en we voorzien jouw huid meteen van een boosterverzorging.  Ik werk uitsluitend met pure natuurlijke producten.  De producten zijn zo veilig dat je ze zou kunnen eten.

Na de verzorging bespreken we de resultaten van je Face Mapping.

Je gaat naar huis met héél wat inzichten over je huid & lichaam. De effecten van de verzorging zal nog enkele dagen op je doorwerken.

Heerlijk toch?  Je kan hem hier online boeken naar eigen wens, eigen agenda.

Liefs,⁠Krista!⁠