Nope, ik ben geen standaard type coach.

Het was door meer bij het verwerken van mijn eigen proces om te helen van het kindtrauma dat ik steeds opnieuw vastliep bij de traditionele aanpak.

Meteen een van de reden waarom mijn coachingdiploma tien jaar onder het stof lag. Puur omdat ik het niet kon en wou brengen zoals ik toen in mijn opleiding geleerd had.

De gedachte dat ik daarmee mezelf als mens niet mocht tonen, druiste volledig tegen mijn gevoel in.

Ik geloof er net in dat wanneer je als mens elkaar volledig kan zien, er een hele andere verbinding ontstaat.  Een open hart-verbinding vanuit puurheid en eerlijkheid, wat maakt dat je kan delen en zo vanaf daar kan groeien.

De kracht van coaching ligt hem op zoveel vlakken. Waarom zou je er gebruik van maken?

Wel, vaak kan je zo het gevoel hebben ergens vast te zitten, een vicieuse cirkel zoals we dat al wel eens noemen.  Eigenlijk is het een patroon van herhalende gedachten, angsten & twijfels.

Negatieve ervaringen die ons als kind traumatiseren, blijven bij ons.  Zolang we ze niet aankijken en verwerken, kan ons dit gevangen blijven houden.  Het toont of uit zich al wel eens in relaties waar we niet gelukkig van worden bvb.  Veel van die patronen om met situaties om te gaan, komen voort uit aangeleerd gedrag.  Denk maar aan onze opvoeding, school …  Allerlei aangeleerde regeltjes die zo zijn ingeslopen in ons dagelijkse zijn waardoor we vaak als automatische piloot in het leven staan.

Jezelf helen vraagt om een ware innerlijke reis.  Het roept de emotionele en spirituele behoeftes op waar je als kind niet in tegemoet bent gekomen.

Als healer, als lichtgids, als intuïtief coach heb ik al mijn ervaringen en levenswijsheid gebundeld in een methode, de Coming.home methode.

Daarom dus, ben ik niet de typische coach. Buiten al mijn ervaringen, zet ik al mijn gaves en talenten in als healer.

Ik breng het totaalplaatje in kaart waardoor ik kan werken op je mind I body I soul.

Maar vooral, bezorg ik je inzichten & tools die je zelf zal kunnen gebruiken, waardoor je zelf blinde vlekken zal kunnen herkennen en je weet hoe je er dan mee aan de slag zal kunnen gaan.

Zodat je opnieuw heel bent, op elk vlak, en je mij niet meer nodig hebt. Net zoals de foto dit zo mooi weerspiegelt met het doorgeven van de bloem.

Dat is waar pure en eerlijke coaching om draait.

Dat jij verder kan met wat je geleerd hebt, ik geef door en jij ontvangt.

We doen dit samen.

 

Veel liefs, Krista.